GÜNDEM

QNB Finansbank üzerinden ödeme haberi, 50.000 TL ödeme 5 Dakika içinde hesaplarda olacak

QNB Finansbank üzerinden ödeme haberi, 50.000 TL ödeme 5 Dakika içinde hesaplarda olacak

QNB Finansbank üzerinden ödeme haberi, 50.000 TL ödeme 5 Dakika içinde hesaplarda olacak

Qnb Finansbank üzerinden 50.000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi 5 dakika içerisinde verileceği resmi internet sitesi üzerinden yayınlanarak başvuru almaya başladı. nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar Finansbank üzerinden yapacakları Bu işlemlerde ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak istiyorlarsa banka müşterisi olmaları ile birlikte Kredi başvurularını diledikleri zaman hesaplarına yatırabilecekler.

Qnb Finansbank üzerinden nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşları için gerçekleştirilen bu ihtiyaç kredisi ödemelerinde belirli şartları uygun olarak ödemelerini gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde hızlı bir şekilde kredi ödemesi sms ile verilmektedir.

Sms ile nakit kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız 50.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve bu kredileri hesaplarınızı yatırarak hemen alabileceksiniz.

₺50.000 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişilere belirli şartlar dahilinde ilk taksit ödemesinde 3 ay erteleme yapılarak işlem yapılmaktadır. 50.000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız banka kredi puanınızın uygun olması durumunda SMS atarak hemen sonucu öğrenebilirsiniz.

T.c kimlik numaranızı 50-30 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde Finansbank tarafından başlatılan sms ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmış olacaksınız ve bu bankadan hemen ne kadar onay aldığınızı görebileceksiniz. Finansbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar bankanın resmi internet sitesi üzerindeki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak da diledikleri zaman ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilirler ve Bu bankanın yapmış olduğu kampanyaya katılarak uygun faizlerle kredi alabilmektedirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar