GÜNDEM

QNB Finansbank Emeklilere Üst Seviyeden Promosyon Ödeyecek! Emekli Promosyonunda Şok Artış!

QNB Finansbank'tan gelen haberle birlikte emeklilere yapılacak güncel promosyon ödemeleri belli oldu. Emekli vatandaşlar kaç TL promosyon ödemesi alacak? Şubat ayında kaç TL alacağınızı merak ediyorsanız detaylara göz atın. Milyonlarca emekliye müjdeli haber!

QNB Finansbank Emeklilere Üst Seviyeden Promosyon Ödeyecek! Emekli Promosyonunda Şok Artış!

Emekli promosyonundaki son gelişmeler dikkat çekiyor. Emekliler, QNB Finansbank üzerinden alacakları Şubat 2023 promosyonuyla birlikte güzel bir kazanç elde edebilir. Öte yandan 3 yıl boyunca emekli maaşlarını aynı bankadan alma gibi şartları da karşılamaları gerekecek. Peki ne kadar emekli maaşı alırsanız yüksek ödeme almaya hak kazanacaksınız? İşte emekli promosyonu ödeme tablosu ve çok daha fazlası haberimizde bulunuyor.

QNB Finansbank Emekli Promosyonu Tablosu Şubat 2023

Eğer maaşınız 3500 TL'nin altında ise alacağınız emekli promosyon tutarı 3000 TL'dir.
Emekli maaşınız 3500 - 7500 TL arasında ise alacağınız emekli promosyonu 3500 TL'dir.
7500 - 10.000 TL arasında emekli maaşı alanlar ise 4500 TL promosyon alacak.
Emekli maaşı 10.000 TL üzerinde olanlar ise 5000 TL promosyon ödemesi alacak.

QNB Finansbank Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekliler, QNB Finansbank üzerinden maaşlarını almak ve promosyon ödemesini almaya hak kazanmak istiyor ise başvuru yapmalıdır. Bunun için emeklilerin şubelere giderek başvuru yapmaları öneriliyor. Öte yandan dijital bankacılık, SMS üzerinden veya mobil uygulama ile de başvuru yapabilecekleri belirtildi. QNB Finansbank'tan gelen açıklamalar doğrultusunda güncel emekli promosyon tutarları bu şekildedir. Dolayısıyla başvuru yapmanız halinde kısa süre içerisinde sonuç alacaksınız. Emekli promosyon ödemeleri ise en kısa sürede sağlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar