GÜNDEM

QNB Finansbank duyurdu: Bankamatik kartınıza 23000 TL ödeme olacak!

QNB Finansbank duyurdu: Bankamatik kartınıza 23000 TL ödeme olacak!

QNB Finansbank duyurdu: Bankamatik kartınıza 23000 TL ödeme olacak!

QNB Finansbank üzerinden başvurularını gerçekleştirerek 23.000 TL bankamatik kartı hesapları üzerinden kredi kullanacak olan tüm bireysel müşteriler için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başladı açıklandı. 36 ay vadeli olarak kullanabileceğiniz bu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların daha önce bankalar üzerinden kredi ve kredi kartı kullanmış olmaları durumunda işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilir ve nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar istedikleri zaman cep telefonları üzerinden SMS atarak da bu kredileri kullanabilmektedir. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız işlemlerinizi yapmak için hemen aynı gün içinde Kredi ödemelerinizi hesaplarınızı yatırabilecek ve ihtiyaç kredisi kullanarak bu bankalar üzerinde 36 ay vadeli ihtiyaç kredisini kendi hesabınıza da mobil uygulamalar üzerinden yatırabileceksiniz.

QNB Finansbank üzerinden bireysel tüketici kredisi başvurusunda bulunacak olan Bireysel müşterilerin banka kredi notu uygun olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilmeleri için bankalara gitmeden hızlı bir şekilde ödeme alabilecekleri bir kampanya hazırlandı ve Bu kampanyada İhtiyaç Kredisi olarak sizlere hızlı bir şekilde ödeme verileceği duyuruldu.

qnb Finansbank üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi en kolay şekilde Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak sorgulama yapılarak sizlere sunulmaktadır. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız t.c kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj olarak göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. kimlik numaramız üzerinden yapılacak olan başvurularda Cep telefonunuz üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların 50-30 numarasına mesaj göndermeleri halinde krediler hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılır ve onaylanan krediler hemen aynı gün içinde kullandırılmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar