GÜNDEM

QNB Finansbank, Akbank ve Denizbank Duyurdu: Bankamatik Kartı Olanlara 30.000 TL Net Ödeme Verilecek

QNB Finansbank, Akbank ve Denizbank Duyurdu: Bankamatik Kartı Olanlara 30.000 TL Net Ödeme Verilecek

QNB Finansbank, Akbank ve Denizbank Duyurdu: Bankamatik Kartı Olanlara 30.000 TL Net Ödeme Verilecek

Qnb Finansbank Akbank ve Denizbank tarafından yapılan duyuru sonrasında nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar için yapılan ihtiyaç kredisi bankamatik kartı hesaplarına ödenecek olan tutarlar ile birlikte belli oldu. 3 banka üzerinden başlatılan bu Kredi kampanyalarında şartlara uygun olan tüm vatandaşların uygun faiz oranları ile birlikte işlemlerini gerçekleştirebilecekleri kampanyalara katılabilmeleri için başvuru şartlarına uygun olarak hemen aynı gün içinde ödeme alabileceği duyuruldu.

3 banka üzerinden de ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler belirtilen şartlara uygun olmaları durumunda bankanın kredi şartlarına uygun olmaları ile birlikte diledikleri zaman ödemeler alabilecekler ve bankalar üzerinden kredi başvurularını şubelere gitmeden de yapabileceklerdir.

Qnb Finansbank üzerinden kredi başvurusunu gerçekleştirmek istiyorsanız t.c kimlik numaranızı 50-30 numarasına mesaj olarak gönderebilir veya bankanın internet sitesine giriş yapabilir buradaki kredi başvuru formunu eksiksiz doldurarak hemen 3 dakika içerisinde sonuç öğrenebilirsiniz. Akbank üzerinden kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar ise Banka hesabı olması durumunda oturdukları yerden indirmiş oldukları Akbank direkt uygulaması üzerinden 7/24 kredi başvurusu yapabiliyor. Akbank direkt uygulaması üzerinden yapmış olduğunuz ihtiyaç kredisi başvurusu sizleri 30.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli ödeme tablosu olacak şekilde ödenmektedir.

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler bankamatik kartı hesabı üzerinden işlem yapmak istiyorlarsa banka müşterisi olmaları halinde Kredi başvurularını bankanın mobil uygulaması olan deniz mobil uygulaması üzerinden kolay bir şekilde yapabilmektedir. Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler banka şubelerine giderek kimlikleri ile birlikte de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler ve nakit kredi kullanabilmektedirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum