GÜNDEM

PTT, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Emeklilere Kredi Ödemesi Başlattı!

PTT, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Emeklilere Kredi Ödemesi Başlattı!

PTT, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Emeklilere Kredi Ödemesi Başlattı!

PTT, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, emeklilere özel olarak yeni bir kredi paketi başlattı. 100 bin TL'ye kadar ödeme yapılacak olan kampanyada uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemeleri verileceği duyuruldu. Emekliler, PTT haricinde Ziraat Bankası veya Vakıfbank hesapları üzerinden de kredi başvurusu yaparak ödeme alabilecekler.

PTT Kredi Kampanyası ile Emeklilere Uygun Faiz Oranları Sunuluyor!

PTT, emekli maaşı alan vatandaşlar için başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasında uygun faizlerle kredi ödemeleri veriyor. Emekli maaşı PTT üzerinden alınıyorsa, cep telefonu üzerinden mesaj atarak da başvuru yapılabiliyor. PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarası yazılarak bu mesaj 30 50 numarasına gönderilerek emekli kredisi alınıp alınmadığı öğrenilebilir.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank ile Emeklilerin Kredi İhtiyaçlarına Çözüm!

Kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank, yapmış oldukları kampanyalarda, emeklilerin nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor. Emekli maaşı bu bankalar üzerinden alınıyorsa, 100 bin TL'ye kadar ödeme verilebiliyor. 24 ay vadeli kredi kullanmak isteyen emekliler, banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte emekli maaş hesapları üzerinden işlem yapabilirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar