GÜNDEM

PTT Yeni Açıklama Yayınladı: Bu Hafta İçinde Acil Destek İsteyenlere Hemen 40.000 TL Ödeme Verileceği Kesinleşti!

PTT Yeni Açıklama Yayınladı: Bu Hafta İçinde Acil Destek İsteyenlere Hemen 40.000 TL Ödeme Verileceği Kesinleşti!

PTT Yeni Açıklama Yayınladı: Bu Hafta İçinde Acil Destek İsteyenlere Hemen 40.000 TL Ödeme Verileceği Kesinleşti!

PTT üzerinden yapılan yeni açıklama ile birlikte acil nakit destek kredisinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri verileceği açıklandı. PTT 40.000 TL kredi başvurusu gerçekleştirecek olan vatandaşlara bireysel kredi kampanyalarına katılmaları durumunda 36 ay vadeli tablo oluşturarak geri ödemesini sağlamaktadır. PTT özellikle Kredi notu düşük olan vatandaşlar için gerçekleştirmiş olduğu bu kampanyalarda 40.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştireceğini ve bu kredileri hemen aynı gün içinde hesaplara yatıracağını açıkladı.

PTT üzerinden yapılan açıklamalarda özellikle Kredi başvurusunu PTT şubelerine gitmeden kullanacak olan vatandaşları da kolaylık sağlanacak. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunu Cep telefonunuz üzerinden İhtiyaç Kredisi olarak SMS atarak da hemen aynı gün içinde sonuç olarak kullanabilirsiniz.

PTT 40.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

PTT üzerinden kredi başvurusu gerçekleştirecek olan kişiler PTT ve Aktif Bank arasında yapılan anlaşma sonrasında Kredi başvurusunu aktif bank'ın politikalarına göre kullanmaktadır. PTT 18 yaşından büyük olan vatandaşlara ihtiyaç kredisi ödemeleri vermektedir. PTT emekli olan vatandaşlara da kredi işlemleri gerçekleştirerek bu bankadan diledikleri zaman ödeme alabilecekleri bir kampanya hazırladı. Emekli maaşınızı PTT üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi başvurunuzu PTT üzerinden yapabilirsiniz.

PTT 40.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp t.c kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeniz halinde ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirilecek ve onaylanan kredi tutarı ne kadar oldu sizlere söylenecektir. PTT sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaptıktan sonra nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar onay almaları halinde ev adreslerinde veya en yakın PTT şubelerine giderek de bu krediyi kullanabilmektedir. PTT kredi kampanyasına katılmak için aynı zamanda size en yakın PTT şubesine giderek de işlemlerinizi yapabileceğinizi bilmeniz gerekiyor. PTT şubelerine giderek bireysel müşteri temsilcisi üzerinden kredi başvurunuzu sadece kimliğinizle birlikte yapabilir sonucunu da 10 dakika içerisinde öğrenebilirsiniz.

ptt
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum