GÜNDEM

PTT nakit desteği verecek: 1500 TL ve üzerinde TC kimlik ile ödeme alacaksınız!

PTT tarafından sunulan son açıklama ile maddi olarak zor günler yaşayan vatandaşlara 1500 TL’lik ödeme yapılacağı kamuoyuna duyuruldu.

PTT nakit desteği verecek: 1500 TL ve üzerinde TC kimlik ile ödeme alacaksınız!

Henüz yeni bir duyuru daha yayınlayan PTT bu duyuru ile, kimlik kartıyla şubeye başvuran herkese nakit ödeme desteğini sunacağını açıkladı. PTT kredi adı altında verilecek olan ödemelerde ise kefil ya da şart aranmayacak. Koşulsuz olarak verilecek nakit ödemeler, yalnızca kimliğiniz ile beraber PTT şubelerinden birine başvurarak gerçekleştirilecek. Duyurunun yeni yapılmasına rağmen, sayısız vatandaş nakit başvurusu için PTT şubelerinin yolunu tuttu.

PTT tarafından sunulan son açıklama ile maddi olarak zor günler yaşayan vatandaşlara 1500 TL’lik ödeme yapılacağı kamuoyuna duyuruldu. Kredi ödemesi şeklinde verilecek olan ödemeler, faizsiz, kefilsiz ve de şartsız olarak isteyenlere verilecek.

PTT’nin kredisi için başvuru yapmak istiyorsanız, doğrudan PTT şubelerine başvurabilir ve kimlik kartınızı sunarak bu imkandan faydalanabilirsiniz. Üstelik talep edilen nakit ödeme için istenilen sayıda taksit talep edilebilecektir. Söz konusu bu kredi olanağından da her ay çok düşük bir miktar ödeme yaparak paranın geri ödemesini yapabileceksiniz. Şubelerden yapılabilecek olan başvurudan sonra ise en kısa zamanda geri dönüş yapılmaktadır.

PTT Kredisi İçin Başvuru Nasıl Yapılır?

PTT’den nakit ödeme imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar, PTT şubelerine başvurabilirler. Şubeden kimlik kartlarını ibraz eden vatandaşlar, kısa sürede onay formu dolduruyor. Aynı gün içerisinde ise PTT tarafından nakit kredi onayı verilebiliyor. Bu ödemeyi alırken de aylık ödeme planı sunuluyor. Bu krediden faydalanabilmek için ise sicilin temiz olması zorunlu. Daha önceki kredi ile kredi kart borçlarının düzenli olarak ödenmiş olması gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum