GÜNDEM

PTT Kredisi ile Emekliler Bayram Edecek! 80 Yaşın Altındaysanız Hemen Başvurun!

PTT'nin güncel kredi kampanyasında emeklilere binlerce TL'lik kredi anında veriliyor. Üstelik 80 yaş altı bu krediden yararlanacak. Hemen başvuru yapanlara sürpriz ödemeler hesaplarına yansıyor. Kredide faiz oranları ve PTT kredisine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı verildi.

PTT Kredisi ile Emekliler Bayram Edecek! 80 Yaşın Altındaysanız Hemen Başvurun!

PTT'nin güncel ihtiyaç kredisi hakkında bilgi verildi. Faiz oranlarından vade sayılarına kadar pek çok detay aktarıldı. Nakite sıkışan vatandaşlar, kredi çekmek için PTT'ye başvuruda bulunuyor. Eğer kabul edilir ise 50 bin TL'lik kredi çekebilirler. Peki kredi başvuru şartları nedir? İhtiyaç kredisi için hangi koşulları karşılamak gerekiyor? Detayları sizlerle paylaşıyor olacağız. Son zamanlara damgasını vuran PTT kredisinde güncel bilgiler verildi.

Emekliye 50 bin TL Kredi!

Emekli vatandaşlar, 50 bin TL'lik kredi için başvuru sağlayabilir. Üstelik başvuru işlemleri sanılandan daha kolaydır. Kısa süre içerisinde sonuçlanmasının yanı sıra pek çok kredi müşterisi de düşük faizli işlemlerden ötürü burayı tercih ediyor.

80 Yaşında Altındakilere Verilecek!

Kredi için en önemli şartlardan birisi yaş şartıdır. 80 yaşın altındaki emekliler bu fırsattan yararlanabilecek. Dolayısıyla kredi arayışı içerisindeyseniz sizler de bu fırsatı değerlendirebilirsiniz. Krediye nasıl başvuru yapılacağı da belli oldu.
PTT Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?
SMS ile kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. PTT boşluk TC Kimlik Numaranız boşluk doğum tarihinizi gün, ay, yıl şeklinde sırasıyla yazın ve 3050’ye SMS gönderin. Başvurunuz anlık olarak incelenecek ve kredi notunuza da dikkat edilerek tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar