GÜNDEM

PTT kredi verecek: 10 bin TL üzerinde nakit isteyenler şubelere koştu!

Ptt üzerinden başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişiler, 10000 TL üzerinde ödeme alabiliyor.

PTT kredi verecek: 10 bin TL üzerinde nakit isteyenler şubelere koştu!

Ptt, ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor ve banka tarafından hızlı bir şekilde ödemeleri hesaplara yatırılıyor. Ptt, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvuru yapmak istiyorsanız, kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde hesabınıza yatırabilir ve bu bankadan, dilediğiniz zaman kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Ptt kredi puanı düşük olan vatandaşlara da bireysel ihtiyaç kredisi imkanı sağlarken, başvurularını gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirmektedir. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan tüm vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyalarda, nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlara uygun olarak PTT üzerinden 10 bin TL ve üzerinde ihtiyaç kredisi verilecek. 

PTT KREDİ BAŞVURUSU

Ptt, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda kredi ödemelerini banka SMS servisi üzerinden de yapabiliyor ve bu şekilde de kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Ptt, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndererek, PTT ile birlikte Aktif Bank'ın başlatmış olduğu, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmış olacaksınız. 

Ptt, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak, nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşların yapmış oldukları bu kampanyalara aynı zamanda emekli olan vatandaşlar da katılabiliyorlar. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmeniz halinde kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi sizlere hızlı bir şekilde verilecek ve 10 bin TL'ye kadar hızlı bir şekilde gelir belgesiz olarak bu kredileri kullanabileceksiniz. 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşların yapmış oldukları bu başvurularda ilk şekilde kredi kullanacak olan kişiler başvurularını gerçekleştirmeleri halinde PTT şubeleri üzerinden de işlem yapıyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar