GÜNDEM

PTT Gişelerinin Önleri Kuyruk Oldu: Kimlikle 40.000 TL Ödeme Yapıyor, Şart İstemiyor (Kimlik Yeterli)

PTT üzerinden acil nakit ihtiyacı olan kişilere son dakika kampanyası başladı. Başvuru yaparak PTT üzerinden aktifbank kredisi alabilirsiniz. Detaylar...

PTT Gişelerinin Önleri Kuyruk Oldu: Kimlikle 40.000 TL Ödeme Yapıyor, Şart İstemiyor (Kimlik Yeterli)

PTT Nakit İhtiyacı Olanlara Dert Etmeyen Kampanya Başlattı! 40.000 TL Artık Tek Kalemde Şartsız Olarak Ödenecek Denildi. Ptt üzerinden nakit ihtiyacı olanlar için yapılacak olan bu kampanyada vatandaşlara, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması durumunda 40000 TL 36 ay vadeli nakit ödemesi yapılacağı açıklandı.

Daha önce bankalar üzerinden kredi başvurusu yaparak, kredi onayı alamayan kişiler için başlatılan bu kampanyada Aktif Bank ortaklaşması ile verilecek kredi notunu dert etme, sloganı ile ihtiyaç kredisi kampanyasına 18 yaşından büyük herkes başvuru yapabilecek. Ptt, resmi internet sitesi üzerinden de yapılan duyuru ile birlikte hızlı bir şekilde paket onayı alabilecek olan kişiler başvurularını, PTT şubelerinden ve uzaktan başvuru sistemi olan SMS sistemi ile başvuru yapabilecek.

PTT Kredi Başvurusu

PTT üzerinden AktifBank aracılığı ile 40000 TL kredi başvurusu yapacak olan vatandaşların en yakın banka şubesine giderek veya banka internet sitesine girerek buradan, başvurularını gerçekleştirebilir.

PTT Aktif Bank aracılığı ile vereceği bu kredi kampanyasında, başvurularını isteyen vatandaşlar için bu SMS'i ile de alıyor. Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak, 30 50 numarasına mesaj atarsa Aktif Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmış oluyor. Ptt üzerinden maaş alan ve kredileri PTT üzerinden kullanacak olan kişiler ise cep telefonlarının mesaj kısmına girerek PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı: 30 50 numarasına göndermesi gerekiyor.Yapılan başvuruda, sizlere hızlı bir şekilde kredi sonucu verilecek ve verilecek olan bu kredi sonucu sonrasında 5 dakika içerisinde kredi onayı alıp almadığınızı göreceksiniz. 40000 TL'ye kadar yapılacak olan bu kredi ödemelerinde ilk taksit ödemesini 3 ay erteleme de toplamda 36 ay vadeli olarak işlem yapabileceksiniz.

Emeklilere Özel 80.000 TL

Emekli olan kişiler için de kampanya yapan PTT Kurumu, emekli maaşı ne kendi PTT şubeleri üzerinden alan vatandaşlar için 80000 TL'ye kadar hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi vereceğini açıkladı. 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli 50000 TL üzerindeyse 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler maaşlarını bu bankadan almadı ve ilk ez maaş, taşıma işlemleri yaptıysa da ilk maaşını çekmesi gerekiyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum