GÜNDEM

PTT Gişelerine Kimliğinizi Vererek 100.000 TL Ödeme Alın, Mart Ayı Sonuna Kadar Geçerli Olacak

PTT üzerinden gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlar uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri alacakları yeni bir kredi paketi hazırladı.

PTT Gişelerine Kimliğinizi Vererek 100.000 TL Ödeme Alın, Mart Ayı Sonuna Kadar Geçerli Olacak

PTT üzerinden gerçekleştirilen yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte vatandaşlar uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri alacakları yeni bir kredi paketi hazırladı. PTT yapmış olduğu resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlara uygun faiz oranları ile birlikte kredi ödemesi verirken Kredi limitlerini yükseltti ve 100.000 TL'ye kadar ödeme vereceğini Kendi resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka kredi şartlarına uygun olmanız durumunda işlemlerinizi gerçekleştirebilecek ve bankanın şartlarına uygun olan tüm emekliler ve bireysel müşteriler bu kredileri kullanılabileceklerdir.

PTT 100.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız banka müşterisi olmanız halinde Kredi ödemelerinizi internet bankacılığı uygulaması üzerinden de yapabilirsiniz. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar PTT hesapları üzerinden alacakları internet şifresi ile birlikte diledikleri zaman başvurularını gerçekleştirebileceklerdir..

PTT'nin yapmış olduğu 100.000 TL ihtiyaç kredisi hem emekli olan kişilere hem de sigortalı olarak çalışan kişilere bireysel olarak ödenecekler. cep telefonunuzun üzerinden mesaj atarak Kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak Aktif Bank SMS Kredi servis numarası olan 30 50 numarasına bu mesajı göndermeniz yeterli olacaktır. kredi başvuruları banka şubeleri üzerinden İhtiyaç Kredisi olarak verilecek ve PTT şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirecek olan kişilerde istedikleri zaman bu ödemelerden faydalanabileceklerdir.

ptt
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar