GÜNDEM

PTT Destek Kampanyasını Açıkladı, 20.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Yapacağını, TC İle Vereceğini Duyurdu

PTT Destek Kampanyasını Açıkladı, 20.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Yapacağını, TC İle Vereceğini Duyurdu

PTT Destek Kampanyasını Açıkladı, 20.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Yapacağını, TC İle Vereceğini Duyurdu

PTT üzerinden başlatılan yeni nakit kredi kampanyasında uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecek ve nakit kredi ödemelerinizden faydalanarak sizlerde 20.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabileceğiniz açıklandı. 20.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız PTT üzerinden başlatılan bu Kredi kampanyasına katılarak dilediğiniz zaman başvurunuzu yapabilecek ve bu bankadan ihtiyaç kredisi kullanarak 36 ay vadeli işlem yapabileceksiniz. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara belirli şartlar dahilinde ödemeler gerçekleştirilirken Kredi ödemelerinden faydalanmak isteyen tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler sadece PTT şubelerinden değil Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da sizlere gerçekleştirilecektir.

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsunuz ve banka şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız Aktif Bank ile birlikte verilen bu Kredi kampanyasına sizler de hızlı bir şekilde katılabilecek ve dilediğiniz zaman bankadan uygun faizlerle kredi ödemesi alabileceksiniz.

20.000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi alacak olan tüm vatandaşlara 5 dakika içerisinde sonuç vererek Kredi ödemelerini gerçekleştirecek olan PTT yapmış olduğu Bu kampanyada sms ile şu şekilde Kredi imkanı sağlamaktadır. sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. kredi ödemesi gerçekleştirecek olan tüm vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları durumunda işlemleri 5 dakika içerisinde verilecek ve kredi ödemeleri hesaplara yatırılarak da hemen aynı gün içinde kullandırılarak sizlere düşük faiz oranları ile birlikte yapılacaklardır.

PTT üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşların emekli olmaları durumunda ise emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. PTT emekli kredisi adı altında verilecek olan kredilerde sadece 20.000 TL değil Emekli maaşınızı PTT'ye taşıdıktan sonra 100.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanabileceksiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar