GÜNDEM

PTT Açıkladı: 10 Dakika İçinde, 100.000 TL Ödeme Yapacak! TC Kimlik İle Başvuru İmkanı Sağlanacak

PTT Açıkladı: 10 Dakika İçinde, 100.000 TL Ödeme Yapacak! TC Kimlik İle Başvuru İmkanı Sağlanacak

PTT Açıkladı: 10 Dakika İçinde, 100.000 TL Ödeme Yapacak! TC Kimlik İle Başvuru İmkanı Sağlanacak

PTT üzerinden yapılan Açıklama ile birlikte 10 dakika içerisinde 100.000 TL'ye kadar nakit kredisi ödemesi alabileceğiniz bir kampanya açıklandı. TC kimlik numaranız ile başvurunuzu gerçekleştirerek uygun faizlerle ödemeler alabileceğiniz bu kampanyalarda PTT ile birlikte aktif bank'ın başlattığı Kredi kampanyasında sizler de kredi notunuzun düşük olması durumunda bile kredi onayı alabilirsiniz.

PTT üzerinden yapılan ihtiyaç kredisi başvurusu ödemesinde t.c kimlik ile işlemlerini gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen tüm vatandaşlara hemen aynı gün içinde ödemeler verileceği açıklandı. PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara yapılan bu hizmetler sadece bireysel müşterileri ve emekli müşterileri verilmek üzere kullandırılmaktadır. 100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli Kredi paketlerinden bir tanesini seçerek ödeme gücünüze göre ödeme tablosu oluşturabilirsiniz.

100.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 24 ay vadeli ve 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi paketlerinden bir tanesini seçerek diledikleri zaman bu bankaların yapmış oldukları kredi kampanyaları ile birlikte uygun faizlerle kredi ödemesi alabilmektedir. PTT üzerinden Cep telefonunuz aracılığı ile birlikte nakit kredi almak istiyorsanız PTT ihtiyaç kredisi başvurunuzu cep telefonunuzdan SMS atarak da hemen sonucunuzu öğrenebileceğiniz bir kampanyaya katılabilirsiniz.

PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar PTT yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı 30 50 numarasına göndermeleri halinde 10 dakika içerisinde 100.000 TL ödeme alabilirler.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum