REKLAM

Psikopat Geri Döndü! İşte Beyaz'ın yeni reklamı

"Psikopat Geri Döndü" temalı filmde, Beyaz'ın çok sevilen tiplemelerinden "Psikopat", Vodafone'un "Avantaj Cepte Dünyası" hizmetiyle tanışıyor.

Psikopat Geri Döndü! İşte Beyaz'ın yeni reklamı
Tüketicinin dilinden konuşan sempatik reklamlarıyla dikkat çeken Vodafone, yeni müşteri memnuniyeti programı kapsamında ünlü şovmen ve televizyon programcısı Beyazıt Öztürk (Beyaz) ile eğlenceli bir reklam filmine daha imza attı. Buna göre, Vodafone'un yeni reklam yüzü Beyaz'ın çok sevilen tiplemelerinden biri olan "Psikopat", Vodafone'un "Avantaj Cepte Dünyası" için geri dönüyor.

Yeni reklam filminde, Vodafone Cep Merkezi'ne gelen "Psikopat" karakteri, Vodafone çalışanını sıkıştırıyor ve sadece Vodafone'lu olduğu için sürprizler, dakikalar ve fırsatlar istiyor. Kendi karakterine uygun olarak imkansız isteklerde bulunan "Psikopat"ın bu istekleri karşısında önce afallayan ve zorlanan Vodafone çalışanı, daha sonra "Psikopat"ın isteklerini karşılayabileceğini anlayınca rahatlıyor ve "Psikopat"a tek yapması gerekenin "SURPRIZ yazıp 6666'ya ücretsiz mesaj atmak" olduğunu söylüyor. "Psikopat" ise Vodafone çalışanını psikopatlığıyla alt edemediği için biraz bozulsa da, istediğini aldığı için Vodafone Cep Merkezi'nden mutlu ayrılıyor. "Psikopat Geri Döndü" temalı filmde bir kez daha "Siz yeter ki isteyin... Vodafone'da kolayı var" mesajı veriliyor.

Vodafone'un yeni reklam filminde bir kez daha Beyaz'ın performansıyla seyir zevki yüksek ve eğlenceli bir film ortaya çıkıyor. Kampanya, sadece bir film olarak kalmıyor ve birbirinden eğlenceli kısa videolar ile sürdürülüyor. Psikopat istemeye, Vodafone da#YeterkiSenİste demeye devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR