GÜNDEM

"Prova yapıyorlar..." Süleyman Özışık uyardı

Türkiye yazarı Süleyman Özışık sporcu, sanatçı, gazeteci, aktivist, akademisyen bir grubun aynı amaç için seferber olduğunu söyledi ve 'Yeni bir oyunun provasını yapıyorlar. Belli ki kıyamet çatlağı oluşturacak bir alan arıyorlar. Belli ki sokakları yeniden ateşe vermenin hesaplarını yapıyorlar." dedi ve uyardı.

Türkiye yazarı Süleyman Özışık, ekonomideki küçük çaplı kıpırdanmaların bir grubu rahatsız ettiğini ve bunların da yanlarına kattıkları FETÖ'cü hainler, PKK'lı teröristler, DHKP-C'li militanlarla tek bir saldırı haline gelmeyi planladığını ve yeniden sokakları ateşe vermenin hesaplarını yaptıklarını iddia etti. Özışık, "Allah şahit olsun ki öyle bir girişimde bulunma ihtimaline karşı aylardır hatta yıllardır çelik bıçak gibi bilenen milyonlar var. Yani 15 Temmuz'da yapması gerekeni yapan ama yapmak istediği şeyleri yapamayan milyonlar sizi hazır vaziyette bekliyor olacak.  Bu kez sizi onların elinden kimse alamaz söyleyeyim!" diyerek uyardı.

Uyarı!..

Siyasetçisi, sporcusu, sanatçısı, gazetecisi, aktivisti, akademisyeni ve sosyal medya denen çukurda debelenen çomarları...
Bu aralar hepsinin başı gözü ayrı oynuyor.
Siyasetçisi "Devran değişiyor" diyerek aba altından sopa gösteriyor. Sanatçısı, şarkı besteleyip, "Sıkıldık, git artık" diyerek iktidara yeni gezi ayaklanması mesajı veriyor.
Akademisyeni, "2021'de bu iktidar öyle ya da böyle gidecek. Seçimle olmasa bile başka yolla gidecek" diyor. Gazetecisi, bulabildiği bütün yalan haberleri doğruymuş gibi yayınlayarak isyana teşvik ediyor. Köşe yazarı, Cumhurbaşkanı'na "lan, ulan" diyerek milleti fiştekliyor. 
Sosyal medya teröristleri 17/25 Aralık dönemine aitmiş gibi sahte tapeleri yeniden sosyal medyaya yayıyor. Bana ve benim gibi onlarca gazeteciye açık hesaplardan, "Hesap günü yaklaşıyor. Kanırta kanırta hesap soracağız, acımayacağız" diye gözdağı vermeye çalışanlar cirit atıyor. 
Hepsi aynı niyet, aynı amaç için seferber olmuş gibi...

Yazının tamamını okumak için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar