GÜNDEM

Promosyonunu Bu Bankalardan Alanlara 20 bin TL Ek Ödeme! Bankada Promosyon Limitleri Arttı mı?

Emekli promosyon ödemeleri için hangi bankaları tercih ettiğiniz çok önemli. Çünkü her bankanın kampanyası aynı değil. Üstelik son kampanyaya göre promosyonun yanı sıra 20 bin TL ek ödeme fırsatı sizleri bekliyor. Emekliler bu fırsat için hangi bankaya gitmeli?

Promosyonunu Bu Bankalardan Alanlara 20 bin TL Ek Ödeme! Bankada Promosyon Limitleri Arttı mı?

Bankaların promosyon kampanyaları doğrultusunda çeşitli detaylara yer veriliyor. Özellikle de promosyon işlemlerine baktığımızda bankaların 2023 yılında önemli teklifler verdiği görülüyor. Emeklilerin işine yarayacak promosyon + kredi ödemesi ise büyük dikkat çekti. Eğer bu bankalardan promosyon ödemesi alırsanız düşük faizli kredi fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Promosyonlu Kredi Kampanyası!

Kamu bankaları, emeklilere uygun faizli kredi vermek için harekete geçti. Eğer faiz fırsatından faydalanmak istiyorsanız Halkbank, Ziraat Bankası veya Vakıfbank'ı tercih etmeniz öneriliyor. Bu bankalardan promosyon alarak hem promosyon ödemesi hem de beraberinde 20 bin TL'lik emekli ihtiyaç kredinizi alabilirsiniz.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Hem promosyon hem de kredi başvurusu için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Tercih ettiğiniz kamu bankasının mobil uygulaması üzerinden başvuruda bulunmak mümkündür. Öte yandan dijital bankacılık ve şube üzerinden yüz yüze görüşme seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz. Bankalardan gelen kredi tekliflerini değerlendirmek üzere detaylı bilgileri yine resmi internet sitesi üzerinden alabiliyorsunuz. Hali hazırda kamu bankalarının güncel promosyon tekliflerine de göz atalım.

Kamu Bankalarında Emekli Promosyon Tutarları

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar