GÜNDEM

Promosyonda Rekor Ödeme Kararı! Akbank Emekliler İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Akbank'tan promosyon başvurusu için müjdeli haber geldi. Emekliye öyle bir ödeme yapılacak ki rekor kıracak. Mart ayı sona eriyorken milyonlarca emekli için ödeme fırsatı sunuldu. 3 yıl taahhüt karşılığı ne kadar para alacaksınız öğrenmek isterseniz yazımıza göz atın.

Promosyonda Rekor Ödeme Kararı! Akbank Emekliler İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Akbank'tan gelen rekor promosyon müjdesiyle birlikte yapılacak ödemeler hakkında bilgi verildi. Milyonlarca emekliye 3 yıllık taahhüt karşılığında ödenen promosyon parasıyla ilgili neler biliyoruz? Yüksek miktarda promosyon için pek çok banka harekete geçmişti. Şimdi ise Akbank'ın önemli teklifini iletiyoruz.

SGK Emeklilerine 7500 TL Para!

Akbank'ın SGK emeklilerine ödediği para dudak uçuklattı. Aşağıdaki listeyi inceleyerek maaşınıza göre ne kadar promosyon alabileceğinizi kontrol etmeniz mümkün.

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.200 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.850 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.250 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.000 TL promosyon imkanı.

Promosyonda Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank promosyon başvurusu için bankanın mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Dilerseniz dijital bankacılık, SMS üzerinden veya şubeye giderek de bizzat kendiniz başvuruda bulunabilirsiniz. Eğer tüm bunlar size uzak geliyorsa çağrı merkezini arayarak da promosyon başvurusunda bulunmak mümkün.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar