GÜNDEM

Promosyonda Miktarlar Arttı: Bu Sefer 16.000 TL Tek Seferde Ödenecek!

Kurum çalışanları ve emeklilere verilen promosyonlarda yeni gelişmeler yaşanıyor. Şubat ayının rekor kıran promosyon miktarı duyuruldu. Peki bu ödemeyi hangi banka yapıyor? Başvuru yapan emekliler bundan faydalanabilecek mi? İşte detaylar...

Promosyonda Miktarlar Arttı: Bu Sefer 16.000 TL Tek Seferde Ödenecek!

Emekli ve çalışanlara verilen promosyonlar büyük dikkat çekiyor. Öyle ki vatandaşlar bu ödemeleri alabilmek adına hangi şartların karşılanması gerektiğini dahi araştırmakta. Eğer çalışıyorsanız ve emekli iseniz, bu haber dikkatinizi çekecek. Son dönemde 2023 yılında verilen promosyonlarda ciddi oranda bir artış ortaya çıktı. Haliyle bu gelişme ve dahasıyla ilgili çeşitli yorumlarda bulunuluyor. Hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği açıklandı.

Rekor Promosyonda Miktar Belli Oldu!

Rekor promosyon ödemelerindeki gelişmeyle birlikte çalışanlara 16 bin TL'lik ödeme yapılacak. Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen resmi açıklamada görüşmeler hali hazırda yeni sonuçlandı. Aralık ayından beri tekliflerin değerlendirildiği biliniyor. Şubat 2023'te ise 16.000 TL'lik promosyon teklifi ile birlikte QNB Finansbank'ın ödeme yapacağı öğrenildi.

Resmi Promosyon Açıklaması Geldi

Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon açıklamasında ise aşağıdaki ifadelere yer verildi:
”13 Aralık 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından özel ve kamuya ait bankalarla komisyon ve gözlemciler marifetiyle başlatılan banka promosyon görüşmeleri 03.02.2023 Cuma günü tamamlandı. 20 Temmuz 2007 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 2007/21 sayılı Genelge ve kurumca belirlenen usuller kapsamında QNB Finansbank Çankırı Şubesi ile 36 aylığına (3 Yıl ) , kişi başı 16.000,00 TL bedelle anlaşma sağlanmıştır. Sözleşme 03.02.2023 tarihinde taraflarca imza altına alınmıştır. Yapılan görüşmelere katılan banka yetkililerine, her daim desteklerini gördüğümüz eğitim sendikalarımızın temsilcilerine, kurum çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Promosyon sonucunun eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum