GÜNDEM

Promosyonda Limitler Aşıldı! 10.000 TL Tek Seferde Ödenecek!

Son dakika gelen promosyon duyurusuyla birlikte 10 bin TL'nin tek seferde ödeneceği vurgulandı. Üstelik yalnızca birkaç gün içerisinde para hesaplara yatıyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler promosyon ödemesini nasıl alabileceklerine baktı.

Promosyonda Limitler Aşıldı! 10.000 TL Tek Seferde Ödenecek!

Promosyon ödemelerinde her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Son gelen açıklamada ise promosyonun 10 bin TL olduğu belirtildi. Üstelik ödemeler en kısa sürede yapılacak. Peki bu ödemeden kimler yararlanabiliyor? Güncel detayları sizlerle paylaşıyoruz. Türkiye Liman, Dok ve Gemi Sanayii İşçileri Sendikası, yaptığı açıklama ile gündeme geldi.

1 Hafta İçerisinde Hesaplara Yatırılacak!

Türkiye Liman, Dok ve Gemi Sanayii İşçileri Sendikası'nın resmi açıklamasında, üyelere yapılacak ödemelerin 1 hafta içerisinde hesaplara yatırılacağı belirtiliyor. Özel bir banka ile anlaşma yapıldığı da detay olarak verildi. 2023 yılında promosyon ödemelerinde yaşanan artış gözden kaçmıyor.

Sendikadan Resmi Açıklama!

Sendika, resmi açıklamasında "ÇELİKTRANS TERSANESİ üyelerimize çifte müjde. 01/01/2023 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere üyelerimizin ücretlerine %55-%60 aralıklarında ek zam alınmıştır. Özel bir banka ile yapılan anlaşma neticesinde 1 hafta içerisinde üyelerimizin hesaplarına promosyon olarak 10.000 TL yatacaktır. Üyelerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.” ifadesine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar