GÜNDEM

Promosyonda Büyük Artış! Banka 5 Gün İçinde 31.400 TL Ödeyecek!

Maaş promosyonunda beklenmedik teklif sunuldu. Banka, rekorları alt üst edecek bir hamleye imzasını attı ve 31.400 TL'lik ödemeyi her bir çalışana yapacak. Ödemeler en geç 5 gün içerisinde hesapta olacak. İşte bankanın yüksek miktardaki maaş promosyonuna dair yeni anlaşması...

Promosyonda Büyük Artış!  Banka 5 Gün İçinde 31.400 TL Ödeyecek!

Promosyon ödemeleri her geçen gün farklı bir boyuta ulaşıyor. Özellikle de Yapı Kredi bankasının maaşını buradan alan çalışanlara ödediği promosyon miktarı ise dudak uçuklatacak cinsten. 2023 yılında kurumların bankalar ile yaptığı anlaşmalara az çok şahitlik etmişsinizdir. Bu sefer ciddi oranda bir rekor örneği gerçekleşti. Çünkü 31.400 TL'lik promosyon çalışanlara tek seferde ödenecek.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Promosyon Duyurusu

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, maaş promosyon ödemesi konusuna açıklık getirdi ve çalışanlara basamaklara göre değişmekle birlikte ne kadar ödeneceğini duyurdu. Promosyon ödemelerinin 15 - 20 Mart tarihleri arasında hesaba geçeceği öğrenildi. İşte o duyuru:

”İzmir İl Sağlık Müdürlüğü maaş promosyonu için Yapı Kredi Bankası ile tekrardan 5 yıllık anlaşma imzaladı. Anlaşma sonucunda 1.basamak çalışanları 24 bin TL 2. ve 3. Basamak çalışanları 31.400 TL promosyon alacak. Promosyonlar 15-20 Mart tarihleri arasında hesaplara yatacak.”

Pek çok kurum çalışanına yüksek miktarda maaş promosyon ödemesi bizzat bankalar tarafından sağlanmakta. Ancak bu sefer ki ödemenin Yapı Kredi ve diğer bankalar açısından oldukça yüksek olduğu aşikâr.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar