TELEVİZYON

Prof. Üşümezsoy'un canlı yayın kıyafeti olay oldu!

Bingöl'de meydana gelen depremin ardından Habertürk TV'ye konuk olan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un tarzı dikkat çekti. Sabah yazarı Yüksel Aytuğ da Üşümezsoy'un söylediklerine odaklanamadığını belirtti.

Prof. Üşümezsoy'un canlı yayın kıyafeti olay oldu!

Prof. Şener Üşümezsoy'un Habertürk'te konuk olduğu programdaki tarzı konuşulmaya devam ediyor. Yüksel Aytuğ da  hocanın kaslarını sergileme fırsatı bulduğunu belirtti ve " Belli ki hocamız, bilimsel yorumlarıyla değil, dış görünümüyle kendisinden söz edilmesini istiyor. Eh, biz de arzusunu yerine getirdik. (!) Deprem mi? Hocanın bile önceliği değilse, ben niye uğraşayım ki?" dedi.

Prof. Üşümezsoy'un kıyafeti
Bingöl depreminin yaşandığı günün akşamında Prof. Şener Üşümezsoy, Habertürk TV'ye konuk oldu. Uzun uzun konuştu, anlattı ama hiçbirini duymadım. Bir türlü söylediklerine odaklanamadım. Çünkü gözüm hocanın kıyafetindeydi. Canlı yayın için bir şort, bir atlet ve fötr şapka seçmişti. Aynı zamanda vücut geliştirme sporuyla da uğraşan Üşümezsoy, yayın sırasında bol bol adalelerini sergileme fırsatı da buldu. Programın sunucusu bile "Hocam sizi plajdan çağırdık galiba" demek zorunda kaldı.
Belli ki hocamız, bilimsel yorumlarıyla değil, dış görünümüyle kendisinden söz edilmesini istiyor. Eh, biz de arzusunu yerine getirdik. (!) Deprem mi? Hocanın bile önceliği değilse, ben niye uğraşayım ki?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar