GÜNDEM

Pozuyla zaferin simgesi olmuştu! Eda Erdem'e çirkin tehdit!

Kadın Milli Voleybol takımının son olimpiyat şampiyonu Çin'e karşı elde ettiği zafer büyük sevince neden oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı ise A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem’i tehdit etti.

Pozuyla zaferin simgesi olmuştu! Eda Erdem'e çirkin tehdit!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu ilk maçında, büyük bir başarıyla imza atarak son olimpiyat şampiyonu Çin'i dün 3-0 mağlup etti ve Türkiye'yi sevince boğdu.

TEPKİ ÇEKEN MESAJ

Kadınların başarısının ardından Diyanet tarafından kadınlara yönelik sözleri nedeniyle işine son verilen İlahiyatçı İhsan Şenocak'ın "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sultanısın; sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!" mesajı tepki çekti.

DESTEK ÇIKANLAR

İhsan Şenocak'a "Yalnız Değildir" etiketiyle "İhsan Hoca hakkı söylüyor" notunu paylaşan Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün ardından kadın sporcular tehditlerin hedefi oldu.

TEHDİTLERE DÖNDÜ

Son tehdit ise bir twitter kullanıcısı Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın telefonla arayarak tebrik ettiği ay-yıldızlı ekibin kaptanı Eda Erdem'e yöneldi.

Erdem mesajda "Bir gün bir yerlerde parmakları kırık vaziyette bulunursa sebebi kendisidir" ifadeleriyle hedef gösterildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar