GÜNDEM

Polat artık kendi sesini mi kullanacak?

Rol arkadaşlarından diksiyon dersi alan Necati Şaşmaz, sesinin artık kıvama geldiğini söylüyor. Peki Şaşmaz, kimden ne dersi alıyor?

Polat artık kendi sesini mi kullanacak?
Necati Şaşmaz, Polat Alemdar markasına zarar vermemek ve karakteri bozmamak için sesini kullanamadığını söylüyor. Şaşmaz, "Diksiyon dersleriyle artık sesimi kullanabilecek kıvama geldim" diyor.

Kurtlar Vadisi dizisiyle oyunculuğa adım atan ve tüm Türkiye'de bir fenomen haline gelen Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, en başından beri dizide kendi sesini kullanmıyor. Önce oyunculuğa yeni başladığı için sesini kullanamayan Şaşmaz, "Artık kendi sesimi kullanabilecek düzeye geldim. Diksiyon dersleri aldım fakat yine de kullanamıyorum. Çünkü Polat'ın sesine izleyici alıştı. Bunu değiştiremiyoruz. Sabretmem gerekiyor. Ancak başka bir projede kendi sesimi kullanabileceğim" dedi. Şaşmaz, TeleVizyon dergisine verdiği röportajda, "Yine Polat markasına zarar vermemek adına başka bir yapımda başka bir karakter oynayamıyorum" diye de ekliyor.

ROL ARKADAŞLARINDAN DERS ALIYOR

Oyunculuk dersleri alarak başladığı yolda kendini geliştirerek ilerleyen Necati Şaşmaz, dizideki usta oyunculardan da bu konuda yardım alıyor. Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi'nde Deve Tuncay olarak tanıdığımız Osman Wöber, yine Halo diye tanıdığımız Sönmez Atasoy ile çalışıyorum. Osman Wöber ile beden dili, Sönmez Atasoy ile diksiyon, Deli Hikmet'i canlandıran Erdem Ergüney ile de fırsat buldukça sahne çalışması yapıyoruz" diyor.
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar
Close menu