POLEMİK

PKK'nın yalanına ortak olan Ayşenur Arslan'a tokat gibi tablo! Nedim Şener paylaştı

İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK'nın uzantısı PYD'nin bombalı saldırısı sonrası PKK'yı aklamaya çalışanlara tepki gösteren Nedim Şener, yazısında PKK terörünün 38 yıllık kanlı bilançosunu paylaştı.

PKK'nın yalanına ortak olan Ayşenur Arslan'a tokat gibi tablo! Nedim Şener paylaştı

Beyoğlu'nda 6 sivilin hayatını kaybettiği terör saldırısı sonrası gazeteci Ayşenur Arslan'ın, Halk Tv ekranlarında sunduğu programda "2015 seçimlerinde AK Parti iktidarı kaybedince bombalar patladı. Bu film yeniden mi vizyona girdi" sözleri polemik konusu oldu. 

Hürriyet yazarı Nedim Şener, isim vermeden gazeteci Ayşenur Arslan'ın açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi.

Nefretin kör ettikleri

"PKK’yı aklamaya çalışanları utandıracak kanlı bilanço" başlıklı yazısında Şener, "PKK ve FETÖ terör örgütü elemanlarının sosyal medya üzerinden yaratmaya çalıştığı dezenformasyon ve algı operasyonları bir yana, Türkiye’deki bazı gazeteciler ve siyasetçilerin yorumları ve yayınladıkları mesajlar da nasıl bir körlük içinde olduklarını gösterdi." ifadelerine yerdi.

"PKK'nın kurulduğu günden beri sivillere yönelik eylemleri üstlenmediğini unuttular"

"PKK’nın bu yalanına yalnızca yurtiçindeki nefret abideleri değil yabancı gazeteciler de ortak oldu" diye yazan Şener, Arslan'a böyle yanıt verdi: 

"7 Haziran-1 Kasım arasını hatırlatanlar, PKK’nın kurulduğu günden beri sivillere yönelik eylemleri üstlenmediğini hatırlamadıkları gibi, ilk saldırılarına başladığı 1984’ten bu tarafa sebep olduğu can kayıplarını da unutmuş görünüyorlar.

PKK terörünün 38 yıllık bilançosu

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı’nın rakamlarına göre, 1984’ten bu yana 675 polisimiz, 5 bin 945 askerimiz, 1.556 güvenlik korucumuz şehit oldu. 38 yıl süresince 6 bin 812 polis, 15 bin 778 asker, 2 bin 407 güvenlik korucusu da yaralandı.

Bu sürede 5 bin 724 sivil vatandaşımız hayatını kaybetti, 11 bin 451 vatandaşımız da yaralandı. Aynı dönemde 24 bin 652 PKK’lı terörist öldürüldü. 1.049 terörist ise yaralı ele geçirildi. 9 bin 55 terörist sağ olarak ele geçirilirken 8 bin 899 terörist ise teslim oldu."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar