GÜNDEM

PKK'lı teröristlerin 13 vatandaşımızı katletmesine bir tepki de Melih Altınok'tan geldi!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, terör örgütü PKK tarafından 13 vatandaşımızın şehit edilmesine “bu rezil terör oyununa artık tahammülümüz kalmadı.” diyerek tepki gösterdi.

PKK'lı teröristlerin 13 vatandaşımızı katletmesine bir tepki de Melih Altınok'tan geldi!

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, terör örgütü PKK tarafından 13 vatandaşımızın katledilmesine yönelik: “Zira hiçbir egemen devletin, demokrasinin içine sindirmediği ve sindiremeyeceği bu rezil terör oyununa artık tahammülümüz kalmadı.” diyerek tepki gösterdi. Altınok, ABD’de yeni yönetimin iş başına gelmesiyle umutları yeşeren kiralık katil çetesinin, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da ezileceğini ifade etti.

Melih Altınok yazısının devamında, bundan sonra PKK/YPG’nin legal kanadının, iktidarı almak için “dostlarımız” diyenlerin ve gazeteci kimliğine saklanıp yabancı istihbarat teşkilatlarının verdiği argümanları PKK propagandası olarak yayan kişilerinde işlerinin çok zor olacağını belirtti.

 İşte o yazı...

PKK-YPG, Kuzey Irak'ın Gara Bölgesinde bir mağarada rehin tuttuğu 13 vatandaşımızı infaz etti.
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sağ olarak ele geçirilen iki teröristin verdiği ilk bilgilerde vatandaşlarımızın mağaraya yönelik harekâtın başlangıcında sözde mağara sorumlusu terörist tarafından şehit edildikleri ifade edilmiştir" ifadelerine yer verildi.
ABD'de yeni yönetim işbaşı yapınca umutları yeşerenler kervanına katılan bu kiralık katil çetesi yurt içinde olduğu gibi sınır ötesinde de ezilecek.

Ama bu saatten sonra PKKYPG'nin legal kanadının ve iktidarı almak için onlara "dostlarımız" diyenlerin işi daha zor olacak.
Gazetecilik kimliğinin arkasına sığınıp, yabancı istihbarat servislerinin önlerine attığı argümanları PKK propagandası olarak yayan kullanışlı tiplerin de tabii ki...
Öyle olmalı.
Zira hiçbir egemen devletin, demokrasinin içine sindirmediği ve sindiremeyeceği bu rezil terör oyununa artık tahammülümüz kalmadı. 

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar