GÜNDEM

"Pezevenkliği medeniyet yaptınız" diyen Şevki Yılmaz'a büyük tepki!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada kadınlarla ilgili "Ne zamandır pezevenkliği medeniyet yaptınız" diye çıkış yapan Şevki Yılmaz'a tepki üstüne tepki geldi.

"Pezevenkliği medeniyet yaptınız" diyen Şevki Yılmaz'a büyük tepki!

Yaptığı konuşma ile gündeme gelen Şevki Yılmaz'a tepki yağmaya devam ediyor. Kadınlarla ilgili yaptığı konuşmada "Pezevenkliği medeniyet yaptınız" diyen Yılmaz'a Ahmet Hakan'dan Deniz Ülke Arıboğan'a, Tayfun Atay'dan İsmail Saymaz'a birçok isim büyük tepki gösterdi. 

Deniz Ülke Arıboğan, Yılmaz'ın bu ifadelerine karşı "Bir üniversite salonunda bu üslupla bir konuşma yaptıran zihniyeti sorgulamak lazım. Dinleyenler arasında öğrenci görünümlü birisi de yok.Belli ki üniversitenin akademiye ve bilime açılması gereken kapısı seviyesiz bir sohbete açılmış.Bunu da denetleyiniz lütfen." ifadelerini kullandı.

Yine tepki gösteren isimler arasında yer alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da bugünkü yazısında "Yıllar geçse de... Şevki Yılmaz’da maalesef bir gramcık bile seviye yükselmesi söz konusu olmuyor, olamıyor. Allah ıslah etsin diyeceğim ama bir gramcık bile umudum yok" dedi.

İşte Şevki Yılmaz'a verilen tepkilerden bazıları:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum