GÜNDEM

Peugeot Muhteşem Bir Kampanyayla Geldi

Ülkemizde ÖTV indirimleri sonrasında en çok merak edilen otomobil markalarından biri Peugeot oldu.

Peugeot Muhteşem Bir Kampanyayla Geldi

Ülkemizde ÖTV indirimleri sonrasında en çok merak edilen otomobil markalarından biri Peugeot oldu. Bu durum, Peugeot'nun yaptığı kampanya ile daha da arttı ve vatandaşları bayilere çekti. Kampanya kapsamında sunulan avantajlar sayesinde Peugeot otomobillerinin fiyatları oldukça cazip hale geldi ve birçok kişi tarafından tercih edilmeye başlandı. Bu sebeple Peugeot, ÖTV indirimleri sonrasında en popüler otomobil markaları arasında yerini aldı.

Kampanya Ve Kredilerle Araba Almak Artık Çok Kolay

ÖTV indirimi sonrasında Peugeot markası fiyatı en çok merak edilen araçlar arasında yer aldı. Ancak, beklenen etkiyi göstermeyen ÖTV indirimi sonrası otomobil firmaları, müşteri çekmek için yeni kampanyalar düzenliyor. Bu bağlamda Fransız otomobil devi Peugeot, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Peugeot 208 modellerinde, 100.000 TL'ye kadar olanlar için 12 ay %0 faiz oranlı veya 150.000 TL'ye kadar olanlar için 12 ay %0,99 faiz oranlı kredi desteği veriliyor. Aralık ayında Peugeot 208 fiyatları haber24.com tarafından derlenerek liste haline getirildi. Bu kampanya ile birlikte, Peugeot bayileri oldukça yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı.

Peugeot 208 Fiyat Listesi

Peugeot'un yeni modelleri ve fiyatlarıyla ilgili bilgiler yukarıda verilmiştir. Yeni Peugeot 208 ve 2008 modellerinin fiyat aralıkları bayilerde satışa sunulmuştur. Peugeot 208 modelinde bulunan 75hp, 100hp ve 130hp seçeneklerinde farklı yakıt tüketim oranları bulunmaktadır. Aynı şekilde Peugeot 2008 modelinde bulunan benzinli ve dizel seçeneklerinde de farklı yakıt tüketim oranları bulunmaktadır. Fiyat ve yakıt tüketim oranlarının yanı sıra, Peugeot'un yeni 208 modellerinde kampanya kapsamında 100.000 TL'ye kadar %0 faizli kredi desteği sunulmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar