GÜNDEM

Personele En Az 15 Bin TL Maaş Ödenecek! Zam Kararı Resmi Olarak Duyuruldu!

Personellere yapılan son maaş zammıyla birlikte en düşük 15 bin TL aylık ödeme yapılacak. Sendika ve belediye arasındaki Toplu İş Sözleşmesi resmi olarak duyuruldu. Peki hangi belediyede personeller zamlı maaş alıyor?

Personele En Az 15 Bin TL Maaş Ödenecek! Zam Kararı Resmi Olarak Duyuruldu!

Toplu İş Sözleşmesi ile birlikte belediye ve çeşitli kurumlarda çalışan personellerin maaşı artıyor. Yine son gelen bilgilerle birlikte maaşlarda önemli bir artış yaşandı. Peki hangi personel ne kadar aylık maaş alacak?

Belediye Çalışanlarının Maaşı Arttı!

Gebze Belediyesi'nden gelen resmi açıklama sonrasında Hizmet İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesinin imzalandığı duyuruldu. Bu gelişmeyle birlikte en düşük personek maaşı 15 bin TL'ye yükseldi. Açıklamada:

"Her daim işçimizin yanındayız. Hizmet İş Sendikası ile toplu sözleşmemizi imzaladık. İşçimizin en düşük ücretini giydirilmemiş haliyle net 15 bin TL olarak belirledik. Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun inşallah.” ifadesine yer verildi.

Personel Maaşları Artıyor

Personel maaşları, sendikaların aracı olduğu anlaşmalarla artmaktadır. Çalışmakta olduğunuz belediyenin sendika ile imzaladığı sözleşme sonrasında maaşınız yükselebilmekte. 2023 yılı itibarıyla pek çok belediye, bu doğrultuda sendikalar ile sözleşme imzalıyor. Daha fazla personel maaş zammı haberi için sitemizi takip edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar