GÜNDEM

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Mustafa Kemal Atatürk sahnesi interneti salladı

NETFLIX'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizinde Mustafa Kemal Atatürk'e yer verilen sahneler sosyal medyada büyük beğeni topladı. Pera Palas'ta Atatürk'ü canlandıran oyuncu'nun Yargı'nun Cüneyt'i Hakan Dinçkol olduğu ortaya çıktı!

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nda Mustafa Kemal Atatürk sahnesi interneti salladı

NETFLIX dijital yayın platformunda 3 Mart'ta yayınlanmaya başlayan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi bir futrya olarak sosyal medyayı sardı. Dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü kimin canlandırdığı merak konusu oldu. Atatürk'ü canlandıran oyuncunun Yargı dizisinde oynayan Hakan Dinçkol olduğu ortaya çıktı.

Başrollerini Hazal Kaya, Selahhattin Paşalı, Tansu Biçer ve Engin Hepileri'nin paylaştığı Netflix'te yayınlanan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, izleyiciyle buluşmaya başladı.



Farklı konusuyla dikkat çeken dizide Mustafa Kemal Atatürk sahnesi dikkat çekti.

Pera Palas dizisinin konusu ne?
Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde zamanda yolculuğa çıkan gazeteci Esra, Mustafa Kemal Atatürk ile karşılaşıyor. Atatürk'ü karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamayan Esra, kendisini Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan bir suikastin ortasında buluyor. 

Dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Cüneyt karakterine hayat veren Hakan Dinçkol canlandırdı.

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayabilmek benim için büyük gurur" : Instagram hesabından dizideki fotoğraflarını paylaşan Dinçkol, "Bu rüyanın içinde olup, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayabilmek benim için büyük gurur. Kamera önünde ve arkasında harika işler çıkaran bütün ekibe sonsuz sevgiler teşekkürler" dedi.

Hakan Dinçkol kimdir: 20 Aralık 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 

Aslen Yugoslav göçmeni olan Hakan Dinçkol, üniversite yıllarında tiyatro oyunlarında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı. 

Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Asla Vazgeçmem dizisi ile yaşadı, ardından da Savaşçı ve Yuvamdaki Düşman dizilerinde rol aldı.

Hakan Dinçkol'un 2008 yılında evlenip 2016 yılında boşandığı eşi Merve Erol'dan, Mayra adında bir kızı var. 

FOX TV ekranlarında yayınlanan Öğretmen dizisinde rol alan oyuncu, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde Cüneyt karakterine hayat veriyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar