KİTAPLIK

Paris’ten İstanbul’a uzanan ‘Komplo Çemberi’

Paris’ten İstanbul’a uzanan bir takip… Hızlı bir tempo… Adrenalin, cazibe ve aşkla örülen bir macera…

Paris’ten İstanbul’a uzanan ‘Komplo Çemberi’
Paris'ten İstanbul'a uzanan bir takip... Hızlı bir tempo... Adrenalin, cazibe ve aşkla örülen bir macera... Yaşamı da yazdıkları kadar heyecan dolu olan Amerikalı genç yazar Maggie Hall'un ilk romanı "Komplo Çemberi" Pena Yayınları etiketiyle çıktı.

Kahramanımız Avery'nin anne ve babası, Çember adı verilen tehlikeli bir gizli topluluğun bir parçasıdır. Ailesi Avery'nin eski bir kehanetin anahtarı olduğunu düşünür. Kimisi Avery'i piyon olarak kullanmak isterken kimisi onun ölmesini istemektedir. Hayatını tehlikeye atan gizemi kaldırmak isteyen Avery, Çember için çalışan yakışıklı ve gizemli iki erkekle, Paris'in heybetli eserlerinden İstanbul'un karanlık sokaklarına giden bir maceranın tam ortasına düşer.

Şifreler, komplolar ve aşk

ABD'li genç yazar Maggie Hall'un gençlik öyküleriyle gerilimi bir araya getiren üçlemesinin ilk romanı "Komplo Çemberi" Pena Yayınları'ndan çıktı.

Yasak bir aşk ve gizli şifreler, maskeli balolar ve patlamalar, gizemli bir kehanet ve karanlık sırlar... Hepsi ve daha fazlası gençler için kaleme alınmış bu gerilim romanında mevcut. Yazar Maggie Hall romantizmi ve dur durak bilmeyen bir macerayı güçlü bir ağla örmüş. Yaşadığımız dünyayı kendine göre yeniden şekillendirip komploları ve gizemleri inandırıcı bir zemine oturtmayı başarmış.

Pena okurları, Paris ve İstanbul dekorunda geçen yoğun gerilimi ile "Komplo Çemberi"ni son sayfasına kadar soluksuz okunacak kitabın devamını okumayı sabırsızlıkla bekleyecekler.

Kitap hakkında ne dediler?

"Gençler için Da Vinci Şifresi tadında bir gerilim mi? Alayım lütfen."

TeenVogue.com

"O kadar lezzetli bir hikâye ki... Perde arkasından yöneten güçlü aileler, macera, gizli aşk temalarını arayan herkese tavsiye ederim. Ah bir de komplolar var. Bir sürü komplo."

USAToday.com

"Romans, macera ve bulmacaların iç içe girdiği sinematik serüven arayanlara..."

Kirkus Reviews

Eser Adı: Komplo Çemberi
Yazar Adı: Maggie Hall
Çeviren: Fatma Zeynep Öztürk
Sayfa Sayısı: 376
Etiket Fiyatı: 24,00 TL
Yayınevi: PENA Yayınları

Maggie Hall Hakkında:

Maggie Hall uzak diyarlara büyük bir merak ve maceralara büyük bir tutkuyla bağlıdır. Tayland'da yavru kaplanlarla oynamış, İtalya'da makarna yapmayı öğrenmiş, Hindistan'ı trenle dolaşmıştır. Dünyanın öte ucunda olmadığı zamanlarda eşi ve kedileriyle New Mexico'da yaşayan yazarı www.maggiehall.com adresinden takip edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR