GÜNDEM

Parayı İyi Değerlendireceklere 500 Bin TL Kredi Veriliyor! 60 Ayda Yavaş Yavaş Ödemenizi Yapın!

Girişimciler ve işletme sahibi olmak isteyenler için önemli bir kampanya başlatıldı. Tekno Girişimci Destek Kredisi kapsamında 500 bin TL kredi veriliyor. 60 ayda ve 6 ay ana para geri ödemesiz şekilde kredinizi ödeyebiliyorsunuz. Vakıfbank girişimci kredisi başvurusu nasıl yapılır ve şartları nelerdir?

Parayı İyi Değerlendireceklere 500 Bin TL Kredi Veriliyor! 60 Ayda Yavaş Yavaş Ödemenizi Yapın!

Vakıfbank'ın Tekno Girişimci Destek kredisi, pek çok müşterisine girişimlerini destekleme konusunda önemli bir paket olarak karşımıza çıkmakta. Eğer sizler de kamu bankasının bu hizmetinden yararlanmak istiyorsanız başvuru yapmayı unutmayın. Kredi türüne bağlı olarak vade şartı ve geri ödeme konusundaki bazı esneklik paylarından söz edeceğiz.

60 Ay Vadeli 500 Bin TL Kredi Verilecek

Vakıfbank'ın kredi kampanyasında 500 bin TL'lik kredi için 60 ay vade seçeneği sunuluyor. Üstelik 6 ay boyunca ana para geri ödeme şartı aranmamakta. Haliyle daha esnek geri ödeme planı oluşturmanız açısından bu önemli bir seçenek.

Krediye Nasıl Başvurulur?

Vakıfbank Tekno Girişimci Destek Kredisi için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz. Öte yandan Vakıfbank'ın dijital bankacılık hizmeti aracılığıyla da bunu sağlamanız mümkündür. Kredi çekme konusunda önemli atılımlar sağlayabilmeniz adına detayları da incelemeniz öneriliyor. Girişimci müşterilere olabildiğince kredi imkanı sağlayan Vakıfbank, şartları karşılamanız durumunda kredi kullanımına onay veriyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar