POLEMİK

Özlem Gürses ile Sevilay Yılman'ın 'estetik' atışması

Habertürk yazarı Sevilay Yılman ile koronavirüs tehdidine dair merak edilenlerin konuşulduğu Tarafsız Bölge programına konuk olarak çağrılmasına tepki gösterdiği gazeteci Özlem Gürses Twitter'da atıştı. Yılman, "Ateş Kara, Kellepaçacı Canan Karatay’a rating nedeniyle karşı anladık! Peki Özlem Gürses? O niye var? " demişti.

Özlem Gürses ile Sevilay Yılman'ın 'estetik' atışması

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına gazeteci Özlem Gürses'in konuk olarak çağrılmasına tepki göstermişti.


Bir paylaşımına gelen, “özlem hanım @sevilayyaziyor bugün sizin için estetik güzeli dedi” yorumuna Özlem Gürses, “Selamımı söyleyin kendisine... en güzel insan, kalbini temiz tutandır  ve inanın Türkiye’de sayısız insan var; ‘çok güzel’ olan...” ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımın ardından Habertürk yazarı Yılman, Gürses'e “Gaza gelmişsin kullanmadığım bir ifade üzerinden estetikli olmadığını ispata gitmişsin @OzlemGurses Ancak bu arada dediğin şey doğru. Mühim olan kalp güzelliğidir! Yalan söylememek iftira atmamak ve dürüst kalabilmektir. Anladın değil mi? Bence anladın!” sözleriyle göndermede bulundu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar