MEDYA KÖŞESİ

Özkök: Yine o aynı tuzağa düşüyoruz!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, gazeteci tutuklamalarıyla ilgili uyardı ve "hep birlikte FETÖ'nün kazdığı kuyuya bir kere daha düşeriz" dedi.

Özkök: Yine o aynı tuzağa düşüyoruz!

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, gazeteci tutuklamalarıyla ilgili uyardı ve "hep birlikte FETÖ'nün kazdığı kuyuya bir kere daha düşeriz" dedi.

Nazlı Ilıcak, Şahin Alpay ve Ali Bulaç'tan "darbeci", Necmiye Alpay ve Aslı Erdoğan'dan "terör örgütü üyesi", Cumhuriyet yazarlarından da "FETÖ işbirlikçisi" çıkmayacağını belirten Ertuğrul Özkök, şöyle dedi:

"Siyaseten, keyfen çıkarabilirsiniz... Ama hukuken çıkaramazsınız. Çıkarmaya kalkarsanız ne olur... Hepimiz, hep birlikte FETÖ’cülerin kazdığı kuyuya bir kere daha düşeriz."

İşte Ertuğrul Özkök'ün yazısının ilgili bölümü:

NAZLI ILICAK'TAN DARBECİ ÇIKARAMAZSINIZ!..

Hayatı boyunca darbelerle ve darbecilerle mücadele etmiş bir Nazlı Ilıcak’tan darbeci çıkaramazsınız...

Hayatı boyunca darbelerle ve darbecilerle mücadele etmiş Şahin Alpay’dan bir darbeci imal edemezsiniz.

Hayatı boyunca mütedeyyin insanların hakları ve özgürlükleri için yazmış Ali Bulaç’tan bir darbeci profili çizemezsiniz.

Hayatı boyunca, solun şiddet yanlısı fraksiyonları ile mücadele etmiş Necmiye Alpay’dan bir terör örgütü üyesi çıkaramazsınız.

Hayatını edebiyatın en insancıl alanlarında yazarak geçirmiş Aslı Erdoğan’ın şeceresinde bir terör destekçisi bulamazsınız.

Cumhuriyet gazetesinde çalışan ve hayatları boyunca FETÖ örgütüne karşı mücadele vermiş, o yüzden mahkemelerde sürünmüş arkadaşlarımızdan “FETÖ işbirlikçisi” fotoğrafı çıkaramazsınız.

SİYASETEN ÇIKARIRSINIZ AMA HUKUKEN ÇIKARAMAZSINIZ...

Siyaseten, keyfen çıkarabilirsiniz... Ama hukuken çıkaramazsınız.

Çıkarmaya kalkarsanız ne olur...

Hepimiz, hep birlikte FETÖ’cülerin kazdığı kuyuya bir kere daha düşeriz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar