KİTAPLIK

Özgür Aras 'Gitmek Gerek Bazen' diyor

Özgür Aras'ın kitabı "Gitmek Gerek Bazen" Sayfa6 Yayınları tarafından yayımlandı.

Özgür Aras 'Gitmek Gerek Bazen' diyor

Özgür Aras son kitabı Gitmek Gerek Bazen ile acı aşklarla yoğrulsa da kalplerin bir gün iyileşebileceğine dair cesaret yüklü bir aşk hikâyesi anlatıyor. Çünkü gerçek aşklar ancak kırık kalplerde filizlenir...

"Uzaklara gitmek, beni üzen her şeyi, herkesi ardımda bırakmak istiyorum... Fakat biliyorum ki kafa aynı kafa, ruh aynı ruh, kalp aynı kalp... Ne yaparsam yapayım benden farklı bir ben çıkmayacak ortaya."

Bazen gitmek, düşünmeyi bırakıp gitmek gerek... Sadece gitmek. Hesapsızca... Yolun nereye varacağını bilmeden, bilinmeyene doğru yol almak gerek...

DenemeKaçımız gitmeyi; her şeyi, herkesi geride bırakıp bir daha dönmemek üzere kaçmayı başardı bu hayatta? Kaçımız karalanmış defter misali hayatında beyaz bir sayfa açabildi? Ve kaçımız geçmişin tüm ağırlığını terk ettiği şehirde bırakabildi?

ÖZGÜR ARAS KİMDİR?

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekânlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras'ın Gitmek Gerek Bazen yayınevimizden çıkan ilk kitabıdır.

Yazarın bugüne dek yayımlanan kitapları arasında Özgürce, Beynimden Herkes Geçti, İnsan Yaşarken Anlamaz, Sevilmek Hasretiyle Perişanım, Güzel Günler Zorlu Yollardan Geçer ve Bizim Ünlülerin Halleri yer alır. Aras aynı zamanda Takvim gazetesi ve Hafta Sonu dergisinde düzenli olarak yazmaktadır.

ÇOK OKUNANLAR