DİZİ DÜNYASI

Özgü Namal'ın rolü Burçin Terzioğlu'na verildi

Oyuncu Özgü Namal, yıllar sonra ekranlara Hükümsüz diziyle dönecekti. Fakat rolü Burçin Terzioğlu'na verildi.

Özgü Namal'ın rolü Burçin Terzioğlu'na verildi

Oyuncu Özgü Namal, Exxen’de yayınlanacak Hükümsüz dizisiyle yedi yıl sonra ekranlara dönecekti. Fakat projeden ayrılmak istedi ve rolü Burçin Terzioğlu'na verildi. Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, dizinin yapımcısı Mustafa Uslu'ya yaşananların sebebini sordu.

Konuşmasını bugünkü köşesinde aktaran Eyüboğlu, Uslu'nun “Özgü’yle eşi vefat etmeden anlaşmıştık. Diziyi pandemi nedeniyle İzmir’de çekeceğimiz için, çocuklarına daha çok vakit ayırmak amacıyla İstanbul dışında çalışamayacağını söyleyip, izin istedi. Ne ben ne de Acun (Ilıcalı) bir şey diyebildik. Yerine arkadaşı Burçin Terzioğlu’nu aldık" dediğini aktardı. Eyüboğlu, şöyle devam etti:

Koronavirüs İstanbul’da var da İzmir’de yok mu? Var. Uslu’ya Özgü Namal’ı kaybetme pahasına dizisi İzmir’de çekmelerinin sebebini sorduğumda ise şöyle dedi: “İstanbul’da çeksek, örneğin makyöz ve kuaför akşam evine gidecek, ertesi gün gelip oyuncuyla temas edecek. Gidiş-gelişte virüs kapıp, sete getirme riski var. İzmir’de tüm ekip otelde kampta. Repo günlerinde bile paralarını ödüyor, otelde istirahat etmelerini istiyoruz. Ekip dışında kimseyle temas etmelerine izin vermiyoruz. Başka türlü başa çıkamayız koronayla.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar