KİTAPLIK

Özge Uzun'un bir bebeği daha doğuyor! Ama bu kez çok farklı...

Özge Uzun, sosyal medya hesabından bugün "Bir bebeğim daha doğuyor benim. Son sancılar... Güzellikler getirsin... Kimine umut, kimine şükür,…" diye bir mesaj paylaşınca medya kulisleri onu konuşmaya başladı.

Özge Uzun'un bir bebeği daha doğuyor! Ama bu kez çok farklı...

Medya dünyasının sevilen ismi Özge Uzun, sosyal medya hesabından bugün
"Bir bebeğim daha doğuyor benim. Son sancılar... Güzellikler getirsin... Kimine umut, kimine şükür,…" diye bir mesaj paylaşınca medya kulisleri onu konuşmaya başladı.

Deneme
İki çocuk annesi olan Uzun'un "bir bebeğim daha doğuyor" diye söylediği şey, yazımını tamamlamak üzere olduğu kitabı. Son düzeltmelerini yaptığı kitabı için Özge Uzun, Instagram hesabından ilginç bir de fotoğraf paylaştı.

Deneme

İnstagram hesabında, paylaştığı fotoğrafın altına "Bir bebeğim daha doğuyor benim. Son sancılar... Güzellikler getirsin... Kimine umut, kimine şükür, kimine ders olsun... En çok "Ben de bu hayatta yalnız değilim" dedirtsin." yazan Uzun, aynı zamanda editörünün kitabı ile ilgili sözlerini de paylaştı:  

@senemkdavis: 
hiç istemedim aslında bu kitabın editörü olmayı, biliyordum beni ağlatacağını. ne kadar da yanılmışım... hem ağlamak çok da kötü değilmiş. eline, emeğine, gözlerinin nuruna sağlık

ÇOK OKUNANLAR