RÖPORTAJ

Özge Uzun: 'aç yattığım geceler oldu'

" Daracık evlerde yer yataklarında soğuklarda aç kalmışım. Bunların hepsinin benim şu anda bu kadar net ve dik ayakta kalmam için bir eğitilme sürecim olduğunu düşünüyorum. "

Özge Uzun: 'aç yattığım geceler oldu'

GAZETECİLER.COM - 

Ünlü sunucu Özge Uzun, bir annenin başına gelebilecek en büyük testlerden birinden geçti. Ama o, yaşadığı tüm güçlüklere rağmen hayata karşı gülümsemesini de bildi. Ünlü sunucunun, ‘Mavi Gözlü Küçük Dev’ diye sevdiği oğlu Dağhan doğuştan engelli bir çocuk. 11 ay önce Siva isimli bir kızı daha olan Uzun, Akşam gazetesinden Mezin Dedeyi ile konuştu. “Sağlıklı bir çocuğa sahip olmanın ne kadar büyük nimet olduğunu görebiliyorum. Dağhan ve onun gibi çocukların durumu çok farklı. İyiye doğru gitmesi için her gün dua ediyorum. Benim tek duam evladımla ilgili” diyen Özge Uzun geçirdiği zor günlerin kendisini eğittiğini anlatıyor.

İşte Özge Uzun ile yapılan o röportajdan çarpıcı bir bölüm:

PARASIZ DA AÇ DA KALDIM

İstanbul’da çileli günler yaşamışsınız…Ne anlamda yaşadınız bu sıkıntıları?
Her anlamda diyebilirim. Hani parasızlık anlamında, aç yatma anlamında, soğukta uyuma anlamında. Ama iyi ki de yaşamışım.

Ne kadar sürdü bu süreç?
Yaklaşık beş yıl sürdü. 18 yaşındaydım.  Ama iyi ki o dönemi yaşadım. Daracık evlerde yer yataklarında soğuklarda aç kalmışım. Bunların hepsinin benim şu anda bu kadar net ve dik ayakta kalmam için bir eğitilme sürecim olduğunu düşünüyorum. Eğer o yollardan geçmemiş olsaydım şu anda bu kadar güçlü ayakta duramazdım, hayatın bana getirdikleri karşısında.

ÇALIŞTIĞI YERLERDEN GÜZEL UĞURLANAN SUNUCU

Çalıştığınız iş yerlerinden ayrılırken çok güzel uğurlanıyorsunuz. Bunun sebebi ne?
Bu benim için çok güzel ve onurlandırıcı bir durum. Bu nasıl söyleyeyim bilmiyorum ki. Bazen hani insanları burnu büyük olmakla suçlarlar. Bu sektörde eğer ekrana çıkıyorsan burnundan kıl aldırmaz gibi görüntüler oluşabilir belki. Bir zamanlar bununla ilgili kötü örnekler yaşandığı için insanların aklında kalmış olabilir. 

ÇOK OKUNANLAR