GÜNDEM

Özel Bankalardan Yeni Promosyon Hazırlığı! EYT'den Sonra Emekli Promosyonları 15 bin TL mi Olacak?

Özel bankaların emeklilere sunacağı promosyon teklifleri güncelleniyor. EYT düzenlemesinden sonra rekor promosyon teklifleri de gelmekte. 15 bin TL emekli promosyonu ne zaman ödenecek? Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor sorusu yanıt buluyor.

Özel Bankalardan Yeni Promosyon Hazırlığı! EYT'den Sonra Emekli Promosyonları 15 bin TL mi Olacak?

Emekli promosyonunda yeni kampanyalar düzenli olarak yapılıyor. 2023 yılına girdiğimiz günden bu yana kamu ve özel bankalardan önemli kampanya haberleri geldi. Şimdi ise çeşitli detaylar ortaya çıkıyor. Eğer bankaların promosyon tekliflerine göz atmak isterseniz sizlere güncel bilgi vereceğiz. Özel bankaların yeni promosyonları ortaya çıkmaya başladı.

Emekli Promosyonları Zamlanacak mı?

Emekli promosyonlarına gelmesi beklenen zamla birlikte, özel bankalarda 15 bin TL'ye varan promsyon ödemesi yapması bekleniyor. EYT düzenlemesinin de yürürlüğe girmesi sonrasında, önümüzdeki aydan itibaren milyonlarca EYT'li emekli maaşı alabilecek.

EYT'liye Kaç TL Promosyon Ödenecek?

EYT'li emeklilere ödenecek promosyon için yeni limitler henüz belirlenmedi. Ancak EYT'liler de maaşlarına göre bir promosyon ödemesi almaya hak kazanacak. Eğer özel bir teklif gelir ise EYT'liler bonus ödemesi de yapılabilir. Ek ödeme yapılıp yapılmayacağı yakında belli olacaktır. Bazı bankalar, daha şimdiden EYT'liye özel daha fazla promosyon vermeye başladı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar