GÜNDEM

Özel bankalar açıkladı: 5000 TL için kredi faizleri düşürüldü!

Üç özel banka ihtiyaç kredileri ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre ihtiyaç kredilerinde faiz oranları düşürüldü

Özel bankalar açıkladı: 5000 TL için kredi faizleri düşürüldü!

Üç özel banka ihtiyaç kredileri ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre ihtiyaç kredilerinde faiz oranları düşürüldü ve 36 aya kadar vade imkanı getirildi. Peki, bu fırsatı hangi bankalar sunuyor? Ödeme seçenekleri nasıl? Merak edilen soruları ve kredilerin detaylarını sizler için haberimizde derledik.

Üç özel bankanın yaptığı açıklamaya göre ihtiyaç kredisinin faiz oranları 1,79’a çekildi. Daha önce bir banka tarafından yapılan bu krediye, vatandaşlar tarafından talep artınca diğer bankalar da faizlerini düşürdüler. Faizlerdeki düşüşün ardından vatandaşlar da uygun faiz ile kredi veren bankaları ve bu bankaların ödeme seçeneklerini araştırmaya başladı. Biz de haberimizde sizler için en uygun faizli ihtiyaç kredisi veren bankaların kampanyalarına yer verdik.

Hangi bankalar faizleri düşürdü?

ING Bank, TEB ve QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamada ihtiyaç kredisine başvuruların başladığı ve 36 aya kadar vade ile 50 bin TL 'ye kadar ihtiyaç kredisinin 1.79 seviyesinden başlayan faiz oranları ile verildiği duyuruldu.  Bankalar tarafından yapılan açıklamalarda verilecek olan kredilerin ayrıntıları şu şekilde:

5 bin TL ihtiyaç kredisinde:

- 12 ay vade için ayda 442 TL ödemesi var. Toplam geri ödeme tutarı 5339 TL.

- 24 ay vade için ayda 233 TL ödemesi var. Toplam geri ödeme tutarı 5640 TL.

- 36 ay vade için ayda 164 TL ödemesi var. Toplam geri ödeme tutarı 5951 TL.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum