POLEMİK

Özay Şendir'in Defne Samyeli isyanı

Milliyet yazarı Özay Şendir, "Defne Samyeli şimdi de şarkıcı oluyor" şeklinde çıkan haberlere isyan etti "Bari zahmet edip Google'a sorsaydınız!"

Özay Şendir'in Defne Samyeli isyanı

Milliyet yazarı Özay Şendir, bir kulüpte şarkı söylemeye başlayacak olan Defne Samyeli için "Şimdi de şarkıcı oldu" haberlerine tepki gösterdi.

Özay Şendir, Defne Samyeli'nin TRT Çocuk Korosu kökenli olduğunu bilmeyen gazetecilerin, Türkiye'yi kendileri gibi balık hafızalı gördüklerini belirtti.

İşte Özay Şendir'in bugünkü yazısından bir bölüm:

Bir medya cehaleti, ‘Şarkıcı olan Defne Samyeli’ 

‘Defne Samyeli, haber spikerliği ve oyunculuk derken şimdi de şarkıcı oldu’ diye yazılıp çiziliyor sağda solda. Samyeli’nin perşembe günleri Levent’teki bir kulüpte şarkı söyleyeceği böyle duyruluyor. Geçmişi, kendi hafızası kadar zannedenlerin, arama motoruna bile bakmadan yazı yazanların dünyasına hoş geldiniz.

Defne Samyeli, kariyerine zaten şarkı söyleyerek başlamıştı. İlk albümü ‘Tek Başına’, temmuz 1994’te piyasaya çıkmıştı. TRT Çocuk Korosu kökenli olduğu için şarkı söylemeye de yabancı bir isim değildi. Hatta Kanal D’de gece haberlerini sunmaya başladığı dönem, klibi yüzünden dalga geçmeye kalkanlar da olmuştu.

Bambaşka bir sektörden gelip, haber gibi zorlu bir maratonda ana haber sunuculuğuna kadar yükselmiş biri o. Keşke ‘Şimdi de şarkıcı oldu’ diye haber yapanlar, zahmet edip geçmişine bir baksalardı Samyeli’nin... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar