GÜNDEM

Ortadoğu Teknik Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu! ODTÜ Personel Alımında KPSS Şartı Var mı?

Ortadoğu Teknik Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alımı şartları açıklandı. ODTÜ'de KPSS şartlı alım var mı? Hangi KPSS puanına göre alım yapılacak? Kaç personelin işe alınacağı ve genel şartlarla özel şartlar bilgisi haberimizde...

Ortadoğu Teknik Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu! ODTÜ Personel Alımında KPSS Şartı Var mı?

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) sözleşmeli personel alımı için duyuru yaptı. Personel alımına ilişkin KPSS'de hangi puan türleri üzerinden değerlendirileceği ve kimlerin başvuru yapabileceği açıklandı. Toplamda kaç sözleşmeli personel ile çalışılacağı da belli oldu.

156 Personel Alımı Yapılacak

ODTÜ'de 4/B sözleşmeli personel olarak çalışacak 156 kişi için alımlar başladı. Aşağıda yer alan duyuru üzerinden resmi açıklama gerçekleştirildi.
"Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 2 nci maddesinin (b) fıkrası uyarınca, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle istihdam edilmek üzere toplam (156) sözleşmeli personel alınacaktır"

Hangi KPSS Puanı Geçerli?

Sözleşmeli personel alımına ilişkin hangi KPSS puanının geçerli olduğu da kesinleşti. 2022 KPSS (P93) ve 2022 KPSS (P94) puan türleri üzerinden alımlar gerçekleştirilecek. Öğrenim durumu ise ön lisans veya lisans olarak değişkenlik göstermektedir. Pozisyona göre farklı öğrenim durumları beklenebilir. Öte yandan KPSS taban puanı da bu bağlamda pozisyonuna göre değişebiliyor. İlan gov tr üzerinde paylaşılan personel alım ilanına yönelik detayları öğrenmek adına sizler de göz atabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar