GÜNDEM

Orhan Uğuroğlu Fatih Portakal'ın istifasının perde arkasını yazdı

Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, Fatih Portakal'ın, istifa etmesinin ardından merak edilenleri kanal yöneticileriyle görüşüp bugünkü köşesine taşıdı.

Orhan Uğuroğlu Fatih Portakal'ın istifasının perde arkasını yazdı

FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın, istifa edip emekliye ayrılmasının yankıları devam etmekte.

Yeniçağ Gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu da bugün kaleme aldığı yazısında, Portakal'ın, istifa haberinin sosyal medyada yayılması ve haber merkezlerini düşmesi ile birlikte istifanın gerçek olmadığına dair açıklama yaptığını, ancak yanıldığını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti "O gece bu mesajdan sonra önce Osman Gökçek aradı ve dedi ki; "Orhan abi, doğru değil, Fatih gitti, yerine Selçuk Tepeli geldi." Daha sonra Hadi Özışık ile Tahir Sarıkaya da aradı ve yemeğine iddiaya giriştik. Ve 3 yemek kaybettim." 

Uğuroğlu, Portakal'ın istifa haberlerinin yalan olduğunu FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile görüştükten sonra açıklama yaptığını hatırlatıp "Dün sabah Engin Güner ağabeyimden şu mesaj geldi: "Sevgili Orhan'cığım, O akşam beni arayıp sorduğunda, tüm samimiyetimle Fatih Portakal'ın ayrılış haberini yalanladım. Gerçekten de belki son dakika yine ikna edilir diye düşünmüştüm… Maalesef yanılmışım. Sana ve iddianı kaybettiğin arkadaşlarına yemekleri ben ısmarlayacağım. Bana herkes yerine getirilen arkadaşı sürekli soruyor, telefonlarım susmuyor. Yine samimiyetle cevap vereyim; tanımıyorum." şeklinde konuştu.

Uğuroğlu, FOX TV Haber Koordinatörü Doğan Şentürk ile dün uzun uzun konuştuğunu belirterek Şentürk'ün, "Fatih Portakal ile Selçuk Tepeli, 7 Eylül 2020 tarihinde FOX TV ana habere beraber çıkacaklar ve devir teslim yapacaklar. İsmail Küçükkaya da, 7 Eylül'de Çalar Saat canlı yayınına başlayaca. O akşam Fatih kardeşimin ağzından ayrılışının perde arkasını dinleyeceksiniz. Pazartesi sabahından itibaren de FOX TV'de yeni yayın döneminin tanıtım klipi de yayınlanacak. "Sormaya, sorgulamaya ve saklamamaya devam" ana sloganı ile FOX TV haber ekibinin bugüne kadar ödül alan haberlerinden kesitler klipte yer alacak. Verilecek mesaj ise çok açık ve net: "Özgür habercilik anlayışına devam." ifadelerine yer verdi.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar