GÜNDEM

Orhan Uğuroğlu Fatih Portakal iddiasını kaybetti

"Fatih Portakal FOX TV'den ayrılmayacak" haberi nedeniyle yanıldığını söyleyen gazeteci Orhan Uğuroğlu, Hadi Özışık ve Tahir Sarıkaya'ya kaybettiğini, iki gazeteciye yemek ısmarlayacağını söyledi.

Orhan Uğuroğlu Fatih Portakal iddiasını kaybetti

Fatih Portakal'ın FOX TV'den ayrılacağı açıklamasının ardından gazeteciler Orhan Uğuroğlu, Hadi Özışık ve Tahir Sarıkaya'ya arasında gülümseten bir diyalog yaşandı.

Yeniçağ gazetesi yazarı ve Ankara Temsilcisi gazeteci Orhan Uğuroğlu, dün FOX TV Yönetim Kurulu başkanı Engin Güner'ı kaynak göstererek Fatih Portakal'ın FOX TV'den ayrılmadığını duyurdu.

Uğuroğlu, Güner ile yaptığı görüşme sonrasında kendisinin çok kesin bir şekilde "Fatih Portakal FOX TV'den ayrılmadı" dediğini aktardı.

FATİH PORTAKAL İSTİFA ETTİ

Bu sabah ise Portakal'ın ayrıldığı, FOX TV'nin Twitter hesabındna paylaşılırken, Fatih Portakal da kendi sosyal medya hesabındna konuyla ilgili açıklama yaptı ve haberi doğruladı.

UĞUROĞLU: KAYBETTİM, YEMEK ISMARLAYACAĞIM

Dün verdiği haber için Hadi Özışık ve Tahir Sarıkaya ile iddiaya girdiğini söyleyen uğuroğlu, "Beyaz TV'den Tahir Sarıkaya ve İnternethaber'den Hadi Özışık'a iddiayı kaybettim, yemek borçlandım" dedi.

SARIKAYA: ANKARA MI İSTANBUL MU?

Tahir Sarıkaya, Orhan Uğuroğlu'nun paylaşımına FOX'un konuyla ilgili kamuoyu açıklamasını ekleyerek yemeği nerede yiyeceklerini sordu:

ÖZIŞIK: YEMEK ISMARLAYACAK

Hadi Özışık da Twitter hesabından FOX'un açıklamasını paylaşarak, "Haklı çıktım. Orhan Uğuroğlu abim kaybetti. Yemek ısmarlayacak" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar