GÜNDEM

Orhan Bursalı'dan Barış Terkoğlu ve Pehlivan'a destek

Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı, Oda TV ile ilgili yazısında aynı gazetede yazarlık yaptığı Barış Terkoğlu ve Barış Pehlivan'a tam destek verdi.

Orhan Bursalı'dan Barış Terkoğlu ve Pehlivan'a destek

Terkoğlu ve Pehlivan'ın bir operasyona maruz kaldığını söyleyen Bursalı, yapılan haberin suç olmadığını ifade etti. 

İşte o ifadeler:

Barış Terkoğlu kardeşimi neden tutukladılar. Ya Barış Pehlivan kardeşimi? Mesela “yeni bir kitap hazırlıyoruz” açıklamalarından sonra olabilir mi? “Bunlar yine hangi tarafımızı deşifre edecekler” endişesi mi?

“Eyvah, kim bilir devenin hamutuyla beslenenlerin nelerini ifşa edecekler yine” paniği? Mahkemelerde kurulan yeni “FETÖ ve yandaş aklama-paklama” tezgâhları mı gündemde, korkusu mu? Türkiye’nin kuyusunu kazan, din kisvesi altında her türlü ahlaksızlığı, parabazlığı, cinsel istismarcılığı yapan ve devletin hemen her kademesine yuvalanan tarikat ve cemaatlerin yeni dümenlerini mi gündeme getirecekler? ‘Yoksa bizi mi açıklayacaklar?’

Bir bir yıkılan AKP yerel yönetimlerinin yolsuzluklarını mı raporlayacaklar ve yürüttüğümüz yeni cukkaları mı açıklayacaklar? “Bu adamların gazetecilik yapmalarını ne kadar geciktirirsek, yazarlıklarını ne kadar kesintiye uğratırsak, o kadar lehimize” düşüncesi mi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar