MEDYA KÖŞESİ

Oray Eğin'den Ahmet Hakan'a: Sarıgül sevdasını çözemedim!

Habertürk yazarı Oray Eğin, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ın Mustafa Sarıgül reklamı yaptığını belirterek "Nedense Sarıgül’ü isteyen tek Şişlili de o…" dedi.

Oray Eğin'den Ahmet Hakan'a: Sarıgül sevdasını çözemedim!

Ahmet Hakan'ın daha önce köşesinden yatak reklamı yaptığını hatırlatan Oray Eğin, "zamanın ruhuna göz kırpan Ahmet Hakan bir süredir ara verdiği Sarıgül reklamlarını sürdürüyor" ifadesini kullandı. 

Ahmet Hakan'ın CHP'nin ısrarla Sarıgül'ü aday göstermesi gerektiğini yazdığını belirten Oray Eğin; "Sarıgül sevdasının altında ne olduğunu hala bir türlü çözemedim." dedi 

İŞTE ORAY EĞİN'İN YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM:

Gözümden kaçtığı zannedilmesin. Köşesinde yaptığı yatak firması reklamını 
“Yerli ve milli bir firmayı desteklemek için” diye açıklayıp zamanın ruhuna göz kırpan Ahmet Hakan bir süredir ara verdiği Sarıgül reklamlarını sürdürüyor.
Geçenlerde yine CHP’nin mutlaka Mustafa Sarıgül’ü aday göstermesi gerektiğini yazıyor. Şişli’de oturan biri olarak bunun ne kadar önemli olduğunun altını çiziyor. Nedense Sarıgül’ü isteyen tek Şişlili de o…
Yatak firmasını anladım, yerli ve milli diye reklamı yapıldı.
Sarıgül sevdasının altında ne olduğunu hala bir türlü çözemedim. Sadece arkadaşlık mı? Sarıgül de mi “yerli ve milli” yoksa?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar