MEDYA KÖŞESİ

Oray Eğin medyadan kimi yazmadı ki! Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan, Hıncal Uluç, Jülide Ateş, Tuğrul Eryılmaz, Taha Akyol

Habertürk yazarı Oray Eğin, bugünkü köşe yazısında medyadan birçok ismi ayrı ayrı kaleme aldı. Eğin yazısında, Hıncal Uluç'tan Jülide Ateş'e, Ahmet Hakan'dan Ertuğrul Özkök'e birçok ismi ele aldı.

Oray Eğin medyadan kimi yazmadı ki! Ertuğrul Özkök, Ahmet Hakan, Hıncal Uluç, Jülide Ateş, Tuğrul Eryılmaz, Taha Akyol

Habertürk yazarı Oray Eğin, medya dünyasından birçok ismi köşesine taşıdı. 

UPPER CİHANGİR

Eğin önce Tuğrul Eryılmaz'ın magazin köşesini ve Ertuğrul Özkök'ün Cumhuriyet yazarları arasındaki edebiyat tartışmalarını köşesine taşımasına değindi. Eğin konuyu "Upper Cihangir" tanımlamasıyla işledi. 

HINCAL ULUÇ - SEZEN AKSU KÜSKÜNLÜĞÜ

Ardından sözü uzun süre ekranlara çıkmayan Hıncal Uluç'a getiren Eğin, kadim Sezen Aksu-Hıncal Uluç küskünlüğünü yazdı. Eğin, ikilinin arasındaki mektup olayını da Tuğrul Eryılmaz üzerinden gönderme ile ele aldı.

JÜLİDE ATEŞ'E AĞIR SÖZLER

Oray Eğin'in bir diğer gündemi ise Jülide Ateş'ti. Eğin, daha önce Ateş'e yaptığı güzellik yarışması eleştirisini genişletti ve Ateş'in yaptığı 40 programının gazetecilik değil spikerlik işi olduğunu söyledi. 

TAHA AKYOL DA PAYINI ALDI

Geçtiğimiz haftalarda telefonla dolandırılan gazeteci yazar Taha Akyol da Eğin'in eleştirilerinden payını aldı. Eğin, Taha Akyol'un ismini kullanmadan devlet söz konusu olunca hazırola geçeceğini ifade etti. Dolandırılmasının polis, asker, savcı yöntemi ile olduğuna dikkat çekti.

Son olarak Ahmet Hakan'a sert sözler sarf eden Eğin, Hakan'ın zaman zaman köşesinden lokanta önerisi yapmasının kendisini gülünç duruma düşürdüğünü belirtti. Eğin, Yozgatlı olan Ahmet Hakan'ın sınıf atlama derdinde olduğunu ifade ederek "Lower Nişantaşı" tanımlamasını kullandı. 

ORAY EĞİN'İN YAZISI İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar