GÜNDEM

Oray Eğin: Hürriyet adamı bozuyor...

Oray Eğin, Hürriyet'teki yazılarına son verilen Akif Beki ile konuştu... Beki'nin Hürriyet'e gelişinden başlayıp Taha Akyol ve Abdülkadir Selvi'yi de kattı işin içine ve kararını verdi...

Oray Eğin: Hürriyet adamı bozuyor...

Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin, Hürriyet'ten gönderilen Akif Beki ile konuştu ve anlattıklarını köşesine taşıdı...

Hürriyet'ten kovulmasıyla ilgili “Herkesin başına gelebilecek bir şey benim de başıma geldi” diyen Akif Beki, grubun kendisine hissettirdiği bir sıkıntı da uzun zamandır yaşadıkları bir gerilim de olmadığını belirtip, herşeyin aniden olduğunu söylemiş.

AKİF BEKİ OKTAY EKŞİ'NİN YERİNE YERLEŞTİRİLMİŞTİ

"Nereden nereye geldik..." diye soran Oray Eğin, "Hürriyet küçük bir hesapla iktidarla ilişkilerini iyi tutmak için almıştı Akif Beki’yi, hem de Oktay Ekşi’nin yerine yerleştirmişti. Eski köşe sahibinin laneti mi acaba, dönem dönem eleştirel yazılar yazan Beki son zamanlarda sıkı bir muhalif oldu" dedi.

TAHA AKYOL DA YANLIŞ ATA OYNADI

"Sadece o mu? Benzer bir görevle gazeteye yerleştirilen Taha Akyol da yanlış ata oynadı, sanki doğuştan muhalifmiş gibi yazılar yazıyor şimdi. Mangalda kül bırakmıyor, hükümeti en sert eleştiren o." diyen Oray Eğin, Abdülkadir Selvi'nin de "gizli muhaliflik" yaptığını öne sürdü...

ABDÜLKADİR SELVİ GİZLİ MUHALİFLİK YAPIYOR

Oray Eğin, "Ne zamandır söylüyorum; benim gibi Abdülkadir Selvi’nin yazılarını satır satır okursanız onda da bir 'gizli muhaliflik' hissetmeniz mümkün. Kemal Kılıçdaroğlu’yla bu kadar sık konuşan başka bir köşe yazarı yok mesela... Zaten tüm iyi niyetiyle çaktırmadan eleştirileri gizliyor yazılarına..."

Ve Oray Eğin yazısını şöyle bitirdi: "Kısacası bu gazeteye giden değişiyor..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar