POLEMİK

Ömür Gedik'ten Hakan Gündoğar'a olay yanıt!

Spor muhabiri Hakan Gündoğar, Beşiktaş'ın emektar malzemecisi Süreyya Soner adına yapılan belgesele bazı özel gazetecilerin davet edilmesine tepki gösterdi, Ömür Gedik'ten yanıt gecikmedi

Ömür Gedik'ten Hakan Gündoğar'a olay yanıt!

1981 yılından bu yana Beşiktaş'ın emektarı olan Süreyya Soner'in anılarından oluşan ‘Güzel Adam Süreyya’ belgeselinin özel gösterimi yapıldı.

A Spor'un deneyimli muhabiri Hakan Gündoğar, özel gösterime gazetelerin alınmayacağının açıklanmasının ardından bazı yazarların belgesel tanıtımına davet edilmesinin ardından sosyal medya hesabından isyan etti.

Hakan Gündoğar Twitter adresinden şu paylaşımı yaptı:

"Yıllarca Süreyya abi ile deplasman ve kamplarda beraberdik. Haftanın en az 3 günü elini öperiz. Belgeselinin gala gecesi yapıldı. “Gazeteci alınmayacak birgün sonra sizleri ağırlayacağız”dendi. Ömür Gedik ve diğer “önemli” gazeteciler takımla birlikte ilk galaya davet edilmiş..."

Bu paylaşımda adı geçen Ömür Gedik ise yine sosyal medya hesabından Hakan Gündoğar'a yanıt verdi.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Ben galada değil, sinema yazarları için sabah düzenlenen basın gösteriminde izledim filmi... Ayrıca 25 yıllık BJK kongre üyesi ve deplasmana dahi giden gerçek bir Beşiktaşlıyım... İsmim neden rahatsız etti sizi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar