KULİS

Ömür Gedik Hürriyet'ten kovuldu mu?

Sözcü yazarı Oray Eğin,Twitter hesabından Hürriyet gazetesinin Ömür Gedik ve İzzet Çapa'yı kovduğunu ileri sürdü medya kulisleri hareketlendi.

Ömür Gedik Hürriyet'ten kovuldu mu?
Sözcü yazarı Oray Eğin,Twitter hesabından Hürriyet gazetesinin Ömür Gedik ve İzzet Çapa'yı kovduğunu ileri süren bir tweet atınca medya kulisleri hareketlendi.

“2000′lerde doğmak” 
yazısında “2015′te 15 yaşındalar... 2044′te 44. Güzelmiş değil mi?diyerek sosyal medyada kendisiyle dalga geçilen, "Bir sonraki zihni sinir yazım tuvalet kağıdı ile ilgili olacak. Tuvalet kağıdıTwitter hesabında şöyle yazdı:

"Türkiye Ömür Gedik ve İzzet Çapa gazeteciligi olmadan nasıl devam edecek? Gazeteciliği işgal edenlerin sonu elbet bir gün gelecekti. Hürriyet ikisini de yolladi"

ÖMÜR GEDİK'TEN YALANLAMA

Eğin'in bu iddiasına Ömür Gedik'ten yalanlama geldi. Gedik, Hürriyet'ten ayrıldığı yönündeki iddialara sosyal medya hesabından "Hürriyet'ten ayrıldığım yönünde çıkan haberler #külliyenyalan :) komiksiniz çocuklar, böyle habercilik olmaz. Ne güldüm ama, leş kargalarının hevesleri kursaklarında kaldı, yutkunuyorlardır şimdi" yazdı.

Gedik ve Eğin'in tweetler'ini Çapa da paylaştı.

ÇOK OKUNANLAR