GÜNCEL

Ömer Lekesiz: CHP'nin kanlı dişleri Fahrettin Koca'ya işler mi?

Yeni Şafak yazarı Ömer Lekesiz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın coronavirüs salgınının başından itibaren, özveriyle çalışmakta olduğunu fakat, Koca’nın son günlerde yerli yersiz, mantıklı mantıksız suçlamalarla CHP tarafından hedef haline getirildiğini dile getirerek sitem etti.

Ömer Lekesiz: CHP'nin kanlı dişleri Fahrettin Koca'ya işler mi?

Yeni Şafak gazetesi yazarı Ömer Lekesiz bugünkü köşesinde,  'CHP'nin kanlı dişleri Fahrettin Koca'ya işler mi?' başlıklı dikkat çeken bir yazı yayınladı. Lekesiz yazısında, CHP'nin coronavirüs salgınının başından itibaren, özveriyle çalışmakta olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya yerli yersiz suçlamalarla hedef haline getirmesine sitem etti. Lekesiz, ''CHP’nin dostlarıyla birlikte iktidar olma hırsıyla, dilini her geçen gün daha da çirkinleştirdiği, terör-seviciliğiyle de dişlerini kanlandırdığı herkesin malumudur. CHP’nin “bu kanlı dişleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya işler mi” sorusu da, inşallah önceki mesnetsiz soruları gibi, halkımız tarafından yokluğa havale edilecektir'' diyerek ateş püskürdü.  

İşte o yazı... 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca (d. 1965), siyasetçi değildir.

2018 yılındaki genel seçimlerden sonra tamamı TBMM üyesi olmayan kişilerden oluşan 66. Türkiye Hükûmetinin 59. sağlık bakanıdır.

Bakan olarak Temmuz 2018’den itibaren, AK Parti’nin en önemli atılımlarından biri olan sağlık konusundaki yeni yapılanmaları, ilgili iş ve işlemleri bulunduğu halden sürekli daha iyi ve ileri noktalara taşıdığı herkesim malumudur.

“Herkesin malumu” deyişim, Sağlık Bakanlığı faaliyetlerinin doğrudan halka dönük olmasındandır ki, ilgili işleyişin seyri de doğrudan onlara yansımakta, olası eksiklikler, kusurlar vatandaş nezdinde anında görünür olmaktadır.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar